Marius Novanc este jucatorul Stintei MD: ”Titlul la Bacău ? Greu, dar nu imposibil”

Novanc il tine pe celebrul Marko Vujin in Serbia – Romania 24-25!

Noul pivot al Științei Municipal Dedeman Bacău, internaționalul Marius Novanc, a acordat partenerului nostru site-ul sport.bacaul.ro, primul interviu după transferul la echipa pregătită de selecţionerul Eliodor Voica. Născut pe 8 noiembrie 1980 în Arad, Novanc a jucat în ultimul sezon la campioana HCM Constanța, dar cea mai fructuoasă perioadă a carierei a petrecut-o la Steaua.

Rep.: Care dintre echipele la care ai evoluat până acum ți-a rămas cel mai mult la inimă ?

Marius Novanc: Steaua.

Rep.: Care a fost până acum meciul memorabil al carierei tale și de ce ?

M.N.: Finala Cupei Challenge din 2006. Pentru că a fost primul meu an la Steaua, pentru că a fost prima mea finală, și a fost una de cupă europeană, pentru că am avut o sală View More

PRIMA DECLARATIE A LUI GEIGER IN TRICOUL LUI OLTCHIM!

M.Geiger - inter dreapta ROMANIA

CINCIZECI DE MII DE EURO A PLATIT OLTCHIM LUI HCM!

JUCATOAREA FINALEI DE CUPA MONDIALA DIN DANEMARCA – CUMPARATA SI EA DE OLTCHIM, DUPA CE ISI PRELUNGISE CONTRACTUL CHIAR IN ACEASTA VARA – PANA IN 2012, CU CLUBUL DIN MARAMURES!

C.S. Oltchim a transferat azi – 05 Octombrie 2010, in schimbul a 50.000 euro, de la clubul HCM Baia Mare, pe sportiva de nivel international Melinda Anamaria GEIGER. Aceasta a semnat un contract valabil pe trei ani cu gruparea valceana si va avea drept de joc in Liga Campionilor, chiar din primul meci al gruparii – cel cu Randers (DAN) din deplasare (sambata ora 15,30 – Direct pe Digi Sport). Ce a mai primit HCM in schimb si cine a facut o afacere buna – aveti mai jos!

Melinda a declarat pentru iubitorii handbalului, prin intermediul site-ului oficial al View More

UN NOU STAR A SEMNAT PENTRU AUDI GYOR: ANA GROS

GYOR SE PREGATESTE PENTRU SFARSITUL ACTUALULUI SI VIITORULUI SEZON!?

Jucatoarea care face parte din reprezentativa Sloveniei(Liubliana) a se semnat pe 2 ani cu ETO Gyor, cea care se pregateste de a 4-a semifinala a LC.

Gros a inscris 36 goluri in LC(11 meciuri), 9 in poarta Gyor-ului.Handbalista a crescut in familie de adevarati iubitori de handbal, tatal ei vitreg fiind Franjo Babinac, presedintele asociatiei slovene. Iata ce declara jucatoarea de 19 ani:”Am venit la Eto Gyor pentru ca vreau sa progresez, mai ales in aparare.Este una dintre echipele cele mai bune din View More

UCM RESITA – Bomba transferurilor in handbalul masculin romanesc!

UCM RESITA ESTE FOARTE APROAPE DE A TRANSFERA HANDBALISTUL ANULUI 2008, INAPOI IN ROMANIA!

De la Pick Szeged, Valentin Ghionea a venit la UCM Reşiţa! Banatenii nu renunta la lupta pentru titlu si pregatesc o buna lovitura pe piata transferurilor, dar si una de imagine.

Colaboratorul nostru www.arenabanateana.ro va transmite ultimele informatii despre venirea lui Ghionea in Romania.

La antrenamentul de marţi-dimineaţă al echipei masculine de handbal UCM Reşiţa a participat şi internaţionalul Valentin Ghionea, View More