CELE MAI MULTE STIRI DIN HANDBAL – LUNA NOIEMBRIE 2011!

Eliza Buceschi noua "perla" a handbalului (18 ani) - aproape de CM Brazilia!

PESTE 40 DE STIRI DIN HANDBAL AU FOST PREZENTATE – DOAR DE EUROHANDBAL.RO, IN LUNA NOIEMBRIE 2011 (Consultati stirile handbalistice ale lunii in Arhiva – CLICK AICI!), LA FEREASTRA CURSIVA NEWS FLASH!

ACESTEA SUNT UNELE CU APARITIE DINTRE CELE MAI RAPIDE – LA CATEVA SECUNDE DUPA DESFASURAREA EVENIMENTELOR IMPORTANTE DIN HANDBALUL ROMANESC SI EUROPEAN! IMPREUNA CU ARTICOLELE DIN TOATA SFERA HANDBALULUI, DAR SI CELE MAI COMPLETE CLASAMENTE PENTRU HANDBALUL ROMANESC, PRECUM SI ARHIVA SEZONULUI TRECUT – DOAR AICI, PE WEB SITE-UL NOSTRU!

NOI NU FACEM ARTICOLE DIN STIRI CI LE PREZENTAM ASA CUM SUNT!

VOM CONTINUA PROMOVAREA SPORTULUI DE ECHIPA NR.1 SI VOM INCERCA SA VA OFERIM CAT MAI MULTE SURPRIZE! Asa cum am reusit saptamana trecuta, Exclusiv LIVE VIDEO sa transmitem Luxemburg – Romania, sau View More

CELE MAI MULTE STIRI DIN HANDBAL!

"JOACA HANDBAL!" - creati modele pentru cei mici cu mingea la semicerc!

Cele mai complete stiri din handbalul feminin si masculin din pauza intre sezoanele competitionale, doar aici pe eurohandbal.ro! Noul sezon bate la usa! Mai sunt 2 saptamani pana la startul noi editii handbalistice! Si in sezonul viitor, echipa noastra incearca sa va aduca surprize placute, asa cum am reusit cu Campionatul European din Danemarca/ Norvegia – unde am fost prezenti, in premiera pentru un site dedicat handbalului la noi in tara! Bucuria a fost nemasurata, cu medaliile de bronz obtinute de fetele noastre! Stati alaturi de noi cu singurele declaratii audio si foto din campionatul nostru si de la marile competii!

Cele mai importante 100 de stiri din handbalul romanesc incepand de la finalul sezonului 2010-2011 pana la startul noii editii de campionat, le puteti vedea dand – CLICK AICI!

In speranta ca handbalul ne va aduce in continuare modele de viata si bucurii si in acest sezon, in ciuda mizerabilei crize care afecteaza enorm in aceasta perioada, va invitam sa stati alaturi de sportivii nostrii – JOACA HANDBAL!

FRANTA castiga si Campionatul European de Handbal masculin – Austria 2010

FRANTA – CROATIA 25-21 ( 12-12 )

FRANTA a reusit o tripleta de vis! Este Campioana Olimpica, Mondiala si acum Europeana! dupa victoria cu 25-21 in fata CROATIEI. Jocul extraordinar a lui Balic nu a fost suficient impotriva unei ECHIPE a Frantei! Portarii Alilovic (CRO) si Omeyer (FRA) s-au intrecut in parade senzationale pe parcursul finalei. Omeyer i-a scos pur si simplu din sarite pe croati, aparand mai multe aruncari de la 7m. A fost un joc in care ambele echipe au fost stoarse fizic de greutatea competitiei, cu meciuri dificile pe parcursul a 2 saptamani. (Cititi pe CHAT -ul nostru, o buna prezentare a finalei, minut cu minut, facuta de utilizatorul croatia fan)

TOTUL DESPRE CE AUSTRIA CE A AVUT LOC PANA DUMINICA 31.01.2010, AICI!

(click pe mascota competitiei)