CAMPIONAT MONDIAL DE HANDBAL FEMININ BRAZILIA 2011, PROMO AUDIO SENZATIONAL – MARCA EUROHANDBAL, DEDICAT TRICOLORELOR!

EUROHANDBAL VA INVITA SA APRECIATI VALOAREA SPORTIVA A NATIONALEI ROMANIEI DE HANDBAL FEMININ! VA OFERIM IN EXCLUSIVITATE O PREMIERA NATIONALA – PROMO AUDIO SENZATIONAL, PRIVIND NATIONALA FEMININA SI SPECTACOLUL CE URMEAZA SA IL OFERE SI LA MONDIALELE DE HANDBAL DIN BRAZILIA 11!

PREMIERA “JOACA HANDBAL!” – NOI STIM SA NE RESPECTAM VALORILE! COMENTATI IMPREUNA CU NOI LIVE TEXT IN TIMP REAL PARTIDELE ROMANIEI DE LA CM BRA 11, IAR CEL MAI BUN CHAT – IST (impreuna si cu cele mai bune si multe info oferite despre CM si adversarii nostrii) VA FI RECOMPENSAT CU O MINGE DE O VALOARE “INESTIMABILA” – CU AUTOGRAFELE CAMPIOANELOR DE LA OLTCHIM RM. VALCEA! START CONCURS CU PREMII! LOCURILE 2 SI 3, VOR PRIMII SI EI PREMII SURPRIZE DIN PARTEA ECHIPEI NOASTRE!

NOI NE RESPECTAM VALORILE! TREZESTE-TE ROMANIA! “JOACA HANDBAL!” CU SPORTUL DE ECHIPA NR.1! EUROHANDBAL.RO ESTE SINGURUL PORTAL CARE LANSEAZA PROMO AUDIO DE PROMOVARE PENTRU CEA MAI IUBITA NATIONALA A ROMANIEI SI PARTICIPAREA ACESTEIA, LA CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL FEMININ BRAZILIA 2011!

148 secunde – Un SUPER PROMO AUDIO, un mesaj de promovare si apreciere a valorilor sportive romanesti prin handbal, PROMO care anunta un nou spectacol al celei mai de succes Nationale a Romaniei View More

EXCLUSIV: INTERVIU SENZATIONAL CU SELECTIONERUL RADU VOINA INAINTE DE MONDIALELE DIN BRAZILIA!

Radu Voina
ASA CUM AM PROMIS, REVENIM CU INTERVIUL REALIZAT CU SELECTIONERUL RADU VOINA, INTR-O DISCUTIE LIBERA, CU ELEMENTELE SALE EXCEPTIONALE, NESTIUTE DESPRE ROMANIA SI FETELE DE LA OLTCHIM, INAINTE DE MONDIALELE DIN BRAZILIA!

Fantastice aprecieri, discutie aprofundata, iesire din letargia interviurilor standard! Eurohandbal.ro va aduce mai aproape de handbalul nostru feminin si de cea mai buna Nationala a Romaniei, prin deschiderea selectionerului Radu Voina catre dumneavoastra! Exista o serie intreaga de probleme peste care se trec, tocmai din dorinta de a face performanta in continuare pentru Romania, pentru dumneavoastra – inimosi suporteri ai jocului cu mingea la semicerc! Deschidem astfel, prin aceste informatii spuse in PREMIERA pentru tara noastra de selectioner, un nou spectacol oferit de tricolore – cel al Mondialelor din Brazilia!

In primul rand vrem sa mentionam deschiderea dlui Voina catre presa: Cum? Ati venit la Severin pentru noi? Suntem la masa, insa in 15 minute va astept la Hotel Flora!

Dupa aproximativ 10 minute, l-am gasit impreuna cu preparatorul fizic – prietenul Frank Khun, discutand detalii despre pregatirea fetelor. Selectionerul ne-a precizat ca acesta va face si el parte din delegatia Romaniei in Brazilia: “Nu am avut nici o ruptura musculara sau intindere in acest sezon in echipa, ceea ce spune multe despre cat de eficient ne View More