STIINTA BACAU PROMITE SPECTACOL SAMBATA IN OPTIMILE CHALLENGE CUP!

Cristian Ghita - Stiinta MD Bacau (unul din interii dreapta de viitor pentru Romania)

Update! SIINTA INVINGE CLAR SI ACASA: 40-15 Final!!! si bacauanii merg in sferturile Challenge

Stiinta Municipal Dedeman infrunta echipa muntenegreana RK Rudar, pe care a invins-o in deplasare – in prima mansa cu 31-22. Sambata de la ora 17,00 – JOACA HANDBALUL va fi la el acasa, pentru spectatorii prezenti la Sala!

In handbalul masculin bacauan, cea mai buna performanta internationala este reprezentata de prezenta in sferturile de finala ale unei cupe europene.

Stiinta Municipal Dedeman a realizat acest parcurs in editiile 2008-2009 si 2009-2010, iar in sezonul actual se afla iarasi aproape de intrarea intre primele opt echipe din Challenge Cup.

Studentii pregatiti de Gabriel Armanu si Adrian Brezan au ocazia sa scrie o noua pagina de istorie View More

DECLARATII DUPA ROMANIA – CROATIA 31-22!

ROM-CRO (Apararea noastra a fost excelenta) - foto ehf-euro.com

Declaratiile de la Conferinta de presa – Radu Voina, Oana Manea (MVP-ul nostru) din tabara tricolorelor, si Vladimir Canjuga (antrenor), Jelena Grubisic (jucatoare) de la Croatia.

Radu Voina (antrenor, ROM):

A fost un meci extraordinar de greu, dar toate meciurile din cadrul turneului, sunt foarte dificile. Croaţia s-a calificat la Main Round şi  este o echipa inteligenta, View More

Avem 4 puncte in Main Round si deja ne gandim la Muntenegru si Rusia!

ROMANIA – CROATIA 31-22 (14-12)

PAULA! Offff…PAULA! a aparat senzational! Dar ghinionul se tine scai de noi! A parasit sala din Herning pe targa si plangand in hohote! Se pare ca am pierdut-o si pe ea….

Romania a avut un inceput bun de partida si s-a pus la conducerea jocului inca din start. S-a mers cu avantaj de partea noastra pe tot parcursul primelor 30 minute, Manea Oana fiind excelenta pe pivot si gasind solutii dintre cele mai bune, avand si procentaj la fel de bun la aruncari.

Paula Radulescu a fost din nou in forma pe care o stim la ea si a aparat si cu figura, o aruncare a extremei dreapta a Croatiei, iar in min.13 si 14 a avut doua interventii extraordinare, care a dus Romania la doua goluri diferenta. Scor cu care s-a intrat si la pauza, chiar daca am avut superioritate in ultimul minut ar partii I. Cristina Neagu ne-a dat emotii in doua randuri, View More