CSM Bucuresti castiga destul de greu cu codasa clasamentului SCM Craiova!

Margulescu si echipa CSM se uita mai aproape de cupe decat de retrogradare , in ultimele etape.

CSM Bucuresti – SCM Craiova 27-23 (12-13) a fost LIVE TEXT pe CHAT-ul eurohandbal.ro cu sprijinul suporterului “handbal 89” – care va transmite si GALERIE FOTO mai jos!

VIDEO: Gol Avadanii in succesiva din extrema dreapta pentru 25-21 – CLICK AICI!

In cadrul etapei a 19-a echipa Bucuresteana se parea ca are o partida facila, insa Craiova venea cu una din ultimele sanse pentru salvarea de la retrogradare. CSM-ul fiind aproape sigur scapat de la retrogradare era putin lipsita de motivatie astfel ca meciul a devenit brusc – unul foarte echilibrat. Roxana Gatzel este un real castig la Craiova, insa oaspetele sunt cu 1 picior si jumatate in “prapastie”.

S-a mers cap la cap pana in minutul 12, insa 3 goluri consecutive reusite de oltence, au facut ca in Sala Rapid din Capitala scorul sa devina 4-7 in favoarea oaspetelor. Insa CSM a reusit tot in doar 3 minute sa intoarca echilibrul prin Anghelina si Dobrin de 2 ori, scorul devenind 8-8 in View More

HCM ROMAN PRINCIPALA INVINGATOARE DIN RUNDA XXII!

Emeritul C.Badulescu revine in cupe!

HCM Roman a învins la limită SCM Craiova, 26-25 (15-13), în deplasarea de la Turnu Severin din etapa a 22-a a Ligii Naţionale feminine de handbal. Formatia antrenata de C. Badulescu arată că vrea şi poate să parcurgă pînă la capăt, cursa pentru revenirea în cupele europene, in ciuda unor adversari cu pretentii si cu jucatoare mai bine cotate (Baia Mare, Galati, Braila). DECLARATIA lui Badulescu o aveti mai jos!

Ea este principala formatie beneficiara dupa aceasta runda: s-a distantat la 3 puncte de principalele urmaritoare in clasament cu 4 etape inainte de final si programul ii este favorabil (Brasov -a, Valcea-d, Deva-a si Resita-d). Romanul ataca si pozitia 4 detinuta de HC Zalau, care are 3 puncte in fata, insa un program destul de dificil.

DOAR PE EUROHANDBAL PUTETI VEDEA IN ACEST FINAL DE LIGA I, PROGRAMUL INDIVIDUAL SI REZULTATELE OBTINUTE DE FIECARE ECHIPA – LA MENIUL PROGRAM! DAR SI CELE MAI COMPLETE CLASAMENTE PENTRU HANDBALUL ROMANESC!

Altfel spus, echipa pregătită de Corneliu Bădulescu pare în stare să păstreze pînă la finalul campionatului poziţia pe care o are acum, ocupantă a locului al 5-lea între cele mai bune View More

DEVA SE RETRAGE!? Craiova castiga Cetatea dupa o partida absolut incredibila!

powerball

C.Cartas - golgetera la zi a LN fem (Cetate), 10 goluri in ultima partida sub tricoul Devei!

DUPA DEZASTRUL CARE SE INTAMPLA LA RESITA – LA MASCULIN, CRIZA ECONOMICA FACE PRIMA VICTIMA SI LA FEMININ! DUPA CE LE-A PLECAT DEJA TREI JUCATOARE, IAR ALTE TREI SUNT PE CALE – BUZAUL ESTE SI EA APROAPE DE DEZASTRU!

CETATE DEVA – SCM CRAIOVA 21-22 (9-14). INCREDIBILE RASTURNARI DE SITUATIE LA DEVA SI MECI DE ADIO PENTRU CETATE IN LIGA I!? VEDETI MAI JOS CE SPUNE REGULAMENTUL DE ORGANIZARE AL FRH, DACA DEVA NU SE PREZINTA ETAPA VIITOARE LA ! VEDETI CLASAMENTUL ACTUALIZAT – DUPA ETAPA XV!

Echipa gazda a fost instiintata mai intai ca nu va mai fi sustinuta financiar de patron, exact in dimineata dinaintea partidei! Marian Muntean – se pare ca a lasat legitimatiile de joc la sala si a anuntat ca nu mai finanteaza si nu se mai intereseaza de echipa, spun surse din cadrul clubului care il citeaza pe acesta! De altfel, principalul sustinator nici nu a mai fost prezent la sala, la partida! Si se punea chiar problema achitarii baremului de arbitraj si a Salvarii!

Socul s-a resimtit din plin! 9-14 la Pauza! Dar echipa a revenit fabulos in repriza II si a inscris 9 goluri in 12 minute, fara sa primeasca nimic, intorcand incredibil pana la 18-14 (min.42)! Insa finalul a fost in genunchi, in ultimele 18 minute, Craiova fiind la conducerea ostilitatilor! Mai intai a preluat aplombul gazelor din startul actului secund si in 10 minute, de la 18-14, scorul a devenit 18-20 cu aproape 7 minute inainde de final! Deva a inscris doar 3 goluri in ultimele 18 minute, din care ultimul cu cateva secunde inainte de final, prin Golgetera la zi a LN Handbal View More