HC ZALAU – CB MAR ALICANTE, in semifinalele EHF Cup. HANDBALUL romanesc ne introduce intr-un week end spectaculos prin cea de-a doua echipa reprezentativa a tarii in Europa!

Tadici reuseste inca o performanta notabila pentru Romania si sportul salajean ? (foto eurohandbal.ro)

UPDATE 2: HC Zalaul – CB Mar Alicante 24-26 sambata in partida a doua din semifinale. Cu scorul general de 54-46 formatia condusa de Gheorghe Tadici aduce prima bucurie Romaniei din acest week-end handbalistic formidabil si se califica in FINALA CUPEI EHF!

UPDATE: Gruparea de la poalele Meseşului a învins la 10 goluri diferenţă în partida tur şi a luat o obţinue serioasă pentru calificarea în ultimul act al Cupei EHF

În faţa unei săli care s-a dovedit a fii neîncăpătoare, HC Zalău a făcut spectacol, câştigând la 10 goluri manşa tur cu C.B. Mar Alicante (30 – 20), astfel gruparea de la poalele Meseşului a luat o obţiune serioasă pentru marea finală! Chiar dacă au început mai ezitant meciul, spaniolele aflându-se la conducere în primele minute (3 – 1), HC Zalău a revenit rapid şi a preluat conducerea, iar la jumătatea reprizei, Georgiana Ciuciulete şi compania erau în avantaj cu trei goluri (8 – 5).  Cu toate că, Mar Alicante a restabilit egalitatea (9 – 9) min 20, zălăuancele nu s-au lăsat intimidate şi până la pauză s-au desprins la trei goluri (16 – 13).

A urmat o a doua repriză de vis pentru HC Zalău, care în primul sfert de oră, a marcat de şapte ori fără să primească vreun gol! Cei drept au avut-o şi pe Mirela Nichita în mare View More