HANDBALUL VS MIZERII INEXISTENTE!

Ca semn de protest fata de ziarele centrale si modul in care acestea promoveaza sportul nostru de echipa nr.1, nu am informat iubitorii de handbal cu nimic despre prima etapa din 2011 la feminin! Asa cum am promis – revenim cu un articol, prin care speram sa ii determinam, sa vina alaturi de noi – minoritarii care “JOACA HANDBAL!”, catre “ADEVARUL DESPRE HANDBAL” (Revista FRH). O sa radeti! Dar pur si simplu ne-am enervat pe personalitatile, care scriu in regim de monopol despre handbal, dar o fac – de fapt, total impotriva lui!

In primul rand ar trebui sa intelegeti ca unii nu inteleg fenomenul sau ca sa fim si mai rai, nici macar nu au habar despre regulamentul jocului! Ne-am enervat la inceputul acestui an sa vedem ca ecoul unor medalii de bronz obtinute de fete se transmit tot inspre aceeasi problema, inca nerezolvata la sfarsitul anului trecut! Mergand pe principiul ca – “Odata si-o data va pleca antrenorul de la Oltchim si atunci o sa avem dreptate :)” , anul 2011 si handbalul acesta minunat, a inceput fara nici un inlocuitor la Valcea! Adica MÉGIS ITT VAN KOVACS!

Ne enerveaza inecarea handbalului in mizeria unor URSITOARE valcene care, avand la baza un GPS, ne intoxica cu minciuni privind limba maghiara de mai multe luni! Doar pentru a scrie, pardon!… a preaslavii si promova “iubitul” nostru handbal! CITITI UN ARTICOL FARA MENAJAMENTE, CARE VA PREZINTA DE FAPT RELATIA DUPA CARE NOI NU SUNTEM DE ACORD SA PROMOVAM HANDBALUL…Scris in valceasport.ro in luna octombrie, dar la fel de valabil si azi!

CLICK AICI pentru: “Gavrilescu minte? Gazeta Sporturilor anunţă că antrenorul Kovacs pleacă dacă Oltchim nu învinge la Larvik! 

NU O SPUNEM NOI! O spun altii care sunt aproape de fenomenul Oltchim! Altii au incercat sa scoata si mai mult din piatra seaca si au anuntat ca respectivul antrenor, cel mai important subiect pentru handbalul romanesc :), are un contract ce nu poate fi reziliat decat daca se platesc View More