JOCURILE OLIMPICE LONDRA 2012 – Grupele la handbal feminin si masculin si Programul jocurilor!

JO ’12 – Mascota handbal

SPECTACOLUL HANDBALULUI LA JO LONDRA 2012 INCEPE SAMBATA LA FEMININ (28.07) SI DUMINICA LA MASCULIN (29.07) – ORA 11,30 (ROM), CU PARTIDELE: RUSIA – ANGOLA (F) SI ISLANDA – ARGENTINA (M). PARTIDELE SE VOR DESFASURA ALTERNATIV – PE ZILE, LA FEMININ SI MASCULIN. CATE 6 DUELURI LA FEMININ, URMATE A DOUA ZI DE 6 MECIURI LA MASCULIN, PANA IN ZIUA FINALELOR: 11 AUGUST LA FEMININ, 12 AUGUST LA MASCULIN.  

Comentati pe CHAT-ul www.eurohandbal.ro competitia de handbal de la JO LONDRA 2012!   

Preşedinte egiptean al Federatiei Internationale de Handbal – Hassan Moustafa a spus inaintea startului JO Londra 2012: “Promovarea handbalului a fost extraordinara în Marea Britanie din iunie 2005, de cand Londra a fost acceptata ca gazdă a Jocurilor Olimpice 2012! Sunt mândru să urez bun venit în lumea handbalului din Londra – şi sunt sigur că vom vedea meciuri fantastice, palpitante cu cei mai buni jucători din lume”.

GRUPELE LA HANDBAL FEMININ JO LONDRA 2012 – Grupa A:  Muntenegru, Rusia, Croatia, Marea Britanie, Brazilia, Angola; Grupa B: Norvegia, Spania, Danemarca, Franta, Suedia, Korea de Sud.

PROGRAM HANDBAL FEMININ: Partidele de la JO si orele de desfasurare (ora ANG) – CLICK AICI! View More