Jolidon intra in Liga campionilor?! VIBORG HK readusa cu picioarele pe pamant de RANDERS!

Viborgul lui Varzaru pleaca favorita la calificarea in LC!? Exprimati parerea dv. in Chestionarul din dreapta! (foto exclusiv eurohandbal.ro)

UPDATE: JOLIDON PIERDE CALIFICAREA IN LIGA GAMPIONILOR DUPA O INFRANGERE CLARA (peste 10 goluri diferenta, 21-37) IN FATA LUI VIBORG! Vicecampioana ne va reprezenta in Cupa Cupelor in continuare, incepand cu Turul 3! Formaţia germană Buxtehuder SV este a treia adversară a campioanei României – Oltchim Râmnicu Vâlcea, în grupa preliminară D a Ligii Campionilor, după ce a câştigat, duminică, grupa a 3-a de calificare, din turul secund al competiţiei (Germanele au învins formaţia Zaglebie Lubin, scor 27-26, iar duminică, în finala grupei a 3-a, a dispus de echipa ungară DVSC Debrecen, cu 30-26).

Asa titreaza hbold.dk in urma Etapei 3 din campionatul danez, dupa ce Viborg HK a pierdut pe teren propriu in fata lui Randers cu 33-34 (16-16)! “Bluzele verzi” dau viitoarea probabila adversara pentru Jolidon Cluj in Finala Turneului de calificare in Liga Campionilor ce se va desfasura sambata si duminica, chiar in Danemarca.

PROGRAMUL JOLIDONULUI LA TURNEUL DE CALIFICARE IN LIGA CAMPIONILOR, ORGANIZAT DE VIBORG HK IN ACEST WEEK-END! INFO COMPLET DAR SI PUNCTELE FORTE SI SLABE ALE DANEZELOR IN ACEST START DE SEZON, PRECUM SI MARCATOARELE LOR IN CELE TREI ETAPE DISPUTATE IN DANEMARCA – MAI JOS! DEASEMENEA AVETI PAREREA ANTRENORULUI MARTIN ALBERTSEN DESPRE ECHIPA SA – IN ACEST MOMENT!SLOGANUL DANEZELOR – O INGENIOASA SI COMPLEXA REALIZARE DE MARKETING: VEDETI MAI JOS CE INSEAMNA V_I_B_O_R_G!

VOM AVEA IN PREMIERA 2 ECHIPE IN LC? SE VA CALIFICA CLUJUL IN LIGA CAMPIONILOR? VOTATI SI VOI IN CHESTIONARUL PUS LA DISPOZITIE, IN MENIUL VERTICAL DREAPTA!

Echipa la care Cristina Varzaru activeaza, dar la care extrema noastra inca nu a debutat in acest sezon regulat, a avut doua starturi de reprize slabe si in ciuda scorului final strans, ea a alergat intruna dupa adversara in partida disputata sambata. Dupa 1-0 pentru Viborg scorul a devenit rapid 4-1 pentru Randers in startul jocului, iar dupa 16-16 la pauza, in primele 10 minute ale reprizei a doua, View More

ROMANIA la “Yellow Cup” din Elvetia – ultimul turneu de pregatire inainte de Mondialele din Suedia!

UPDATE: ELVETIA – ROMANIA 35-26 (18-15) in prima partida desfasurata de tricolori in Elvetia, conform informatiilor oferite de selectionerul Vasile Stanga! Florea (6/3 din 7 m) si  A. Stamate (4) au fost principalii marcatori de la noi. Vom reveni…

ROMANIA JOACA AZI DE LA ORA 20,00 – PRIMA PARTIDA, LA PUTERNICUL TURNEU AMICAL GAZDUIT DE ORASUL WINTERTHUR – ELVETIA. Sambata de la ora 19,00 intalnim Slovenia, iar duminica de la ora 14,30 – vom juca ultima partida de pregatire inainte de Mondialele din Suedia, cu selectionata Norvegiei.

Dupa un ultim joc de pregatire cu tineretul desfasurat in cantonamentul de la Izvorani – marti si incheiat cu 53-30 in favoarea seniorilor, conform informatiilor oferite de selectioner pentru eurohandbal,  Stanga a ales viitorul pentru nationala si l-a lasat pe Sania afara din lista jucatorilor nationalei pentru CM, nefiind impresionat de faptul ca acesta e jucator in Bundesliga la MT Melsungen – preferand dorinta de afirmare si tineretea lui Alexandru Şimicu (Poli Timisoara)! De asemenea antrenorul nostru a preferat ca in poarta sa il ia, datorita unei forme foarte bune  -pe suceveanul Pralea, in locul lui Ciobanu care nu a avut evolutii View More