Jolidon Cluj – Oltchim Rm. Valcea 29-27! Prima infrangere a Valcei dupa 3 sezoane in LNHF!

Pivotul Chintoan a luptat eroic in partida cu Oltchim!

Oltchim Râmnicu Vâlcea a fost învinsă, miercuri, în deplasare, de “U” Jolidon Cluj, cu scorul de 29-27 (13-15), într-o partida restanta din etapa a 16-a a LN Handbal feminin, acesta fiind primul eşec după mai mult de trei ani în competiţia internă!!! In mai putin de 24 ore campioana joaca si celalalt derby al campionatului, evoluand pe terenul formatiei conduse de Gheorghe Tadici, incepand cu ora 17:00 – maine la Zalau!

Declaratie Gheorghe Covaciu si Caseta Tehnica – mai jos!

VIDEOFinalul incendiar de partida si golul lui Senocico care a “aruncat in aer” Sala Horia Demian din Cluj, CLICK AICI: FINALUL INCENDIAR AL PARTIDEI!

PARTIDA A FOST LIVE TEXT IN TIMP REAL PE CHAT-UL EUROHANDBAL.RO. Petroczi Viktoria – portar si Clara Vadineanu (venita tocmai de la Valcea) – inter stanga, ambele de la U Jolidon, au fost principalele puncte forte care au adus o victorie mare gazdelor! Oana Manea a suferit o accidentare grava chiar de ziua sa de naştere, ajungând la spital, cu capul spart. Tabăra clujeană nu a scăpat nici ea fără victime, Laura Oltean fiind accidentată grav la genunchi, tot în prima repriză.

Campioana a pierdut ultimul meci în campionatul intern in sezonul 2008-2009 (11.02.09), tot în deplasare cu Rulmentul Braşov (scor View More