CAMPIONAT MONDIAL DE HANDBAL FEMININ BRAZILIA 2011, PROMO AUDIO SENZATIONAL – MARCA EUROHANDBAL, DEDICAT TRICOLORELOR!

EUROHANDBAL VA INVITA SA APRECIATI VALOAREA SPORTIVA A NATIONALEI ROMANIEI DE HANDBAL FEMININ! VA OFERIM IN EXCLUSIVITATE O PREMIERA NATIONALA – PROMO AUDIO SENZATIONAL, PRIVIND NATIONALA FEMININA SI SPECTACOLUL CE URMEAZA SA IL OFERE SI LA MONDIALELE DE HANDBAL DIN BRAZILIA 11!

PREMIERA “JOACA HANDBAL!” – NOI STIM SA NE RESPECTAM VALORILE! COMENTATI IMPREUNA CU NOI LIVE TEXT IN TIMP REAL PARTIDELE ROMANIEI DE LA CM BRA 11, IAR CEL MAI BUN CHAT – IST (impreuna si cu cele mai bune si multe info oferite despre CM si adversarii nostrii) VA FI RECOMPENSAT CU O MINGE DE O VALOARE “INESTIMABILA” – CU AUTOGRAFELE CAMPIOANELOR DE LA OLTCHIM RM. VALCEA! START CONCURS CU PREMII! LOCURILE 2 SI 3, VOR PRIMII SI EI PREMII SURPRIZE DIN PARTEA ECHIPEI NOASTRE!

NOI NE RESPECTAM VALORILE! TREZESTE-TE ROMANIA! “JOACA HANDBAL!” CU SPORTUL DE ECHIPA NR.1! EUROHANDBAL.RO ESTE SINGURUL PORTAL CARE LANSEAZA PROMO AUDIO DE PROMOVARE PENTRU CEA MAI IUBITA NATIONALA A ROMANIEI SI PARTICIPAREA ACESTEIA, LA CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL FEMININ BRAZILIA 2011!

148 secunde – Un SUPER PROMO AUDIO, un mesaj de promovare si apreciere a valorilor sportive romanesti prin handbal, PROMO care anunta un nou spectacol al celei mai de succes Nationale a Romaniei View More

HANDBALUL FEMININ BAIMAREAN A IMPLINIT 50 ANI!

Jubileul handbalului băimărean. Vă asigurăm de întregul nostru respect – Nicolae Bud, Pres. Stiinta HCM.  Gherhard: “Sunt bucuros că am pus umărul la câteva succese ale echipei”. Expoziţie şi lansare de carte. Gheorghe Sbora: “Cine-şi respectă trecutul va avea şi viitor”

Clubul băimărean HCM Ştiinţa a aniversat vineri (25 iunie) o jumătate de secol de la înfiinţarea echipei feminine de handbal. Cu această ocazie, au fost organizate o serie de manifestări care să celebreze acest important eveniment, care au cuprins, printre altele: expoziţie de materiale sportive, lansare de carte, Turneul generaţiilor – 50 de ani (rezervat fostelor şi actualelor jucătoare ale echipei), festivitate de premiere şi inaugurarea noului sediu al clubului.

Au fost multe depanari de amintiri. Totul, sub cupola celor cinci decenii in care, in primul esalon al handbalului feminin romanesc, echipa a obtinut un loc II in 1978/1979 si un loc III in 1979/1980, a fost de doua ori finalista in Cupa Romaniei (1978, 1980) si o data semifinalista (2007), iar pe plan continental a ajuns o data pana in sferturile Cupei Cupelor (1997) si a jucat finala Challenge Cup (2003). View More