ROMANIA – CROATIA, partida de rascruce pentru handbalul feminin romanesc la CM Brazilia!

Andrea Penezic - krim (26 ani) este cea mai buna jucatoare a croatelor cu 26 g pana acum!

UPDATE 2: ROMANIA – CROATIA 27-28 cu un final dramatic – VIDEO: CLICK AICI! (sursa Dolce Sport)

Romania a condus Croatia in 55 minute din cele 60 si s-a vazut invinsa intr-un final in care ne aflam in inferioritate numerica! Tricolorele parasesc acest CM Brazilia dupa o partida de mare lupta si cu final de infarct si spera sa ajunga la olimpiada prin turneele de calificare, daca o formatie din Europa castiga trofeul, in calitate de bronz european!

Comentam impreuna LIVE TEXT in timp real pe CHAT – de la ora 18:30, aceasta partida deosebit de importanta pentru tricolore si viitorul nationalei feminine!

UPDATE: CONFLICT DE INTERESE! JOHANSSON / KLIKO (SWE) arbitreaza diseara Romania – Croatia, iar GUBICA / MILOSEVIC (CRO) pe Suedia – Franta in optimile de finala la Campionatul Mondial de Handbal Brazilia 2011! anunta delegarile site-ul oficial IHF – si ne informeaza vizitatorii nostrii pe CHAT!

România dispută astăzi un meci de „a fi sau a nu fi” în cursa pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra, de anul viitor. Informatii despre Croatia si declaratii din tabara ex-yugoslava, in care straluceste Penezic (foto), dar si marcatoarele din partidele cu Danemarca si Suedia, care au fixat-o pe 2 in gr.D la Mondial – le aveti mai jos! Prin prisma tradiţiei şi a palmaresului, naţionala noastră e favorită în faţa Croaţiei, insa prezentul si statisticile de la acest CM Brazilia, arata altfel – adversarul este mai bun la toate capitolele!

Antrenorul croatelor, Vladimir Canjuga a declarat: “Am tras tare in grupa. Am invins Suedia si astfel vom evita adversarele puternice din grupa C, View More