Saptamana cu 4 partide ale Oltchimului ne ingrijoreaza pe toti in perspectiva JO Londra 2012!

JO Londra 2012 - Turneu final Handbal, LOGO si Mascota

AM RAMAS CU UN GUST AMAR IN ULTIMELE ZILE! IL DESCRIEM CU O PALETA DE CUVINTE CARE CUPRIND APRECIERI OBIECTIVE DESPRE “VALOAREA SCAZUTA” A CAMPIONATULUI, DESPRE NEPROFESIONISMUL UNOR JUCATOARE SI “URLETELE” CU SCOP SAU FARA SCOP, ALE LUI TADICI – TOTUSI UN MARE PROFESIONIST IN OPINIA NOASTRA,  TOTUL PUS IN LUMINA TRICOLORELOR CARE POT SAU NU – VOM VEDEA!, SA DUCA ROMANIA LA OLIMPIADA! NE VOM PREGATII O SAPTAMANA CU ECHIPA CAMPIOANA A ASIEI – COREEA DE SUD, INAINTEA PREOLIMPICELOR ANUNTA FRH!

OLTCHIM A JUCAT IN 7 ZILE 4 PARTIDE DE CAMPIONAT, IAR IN TOATE ACESTEA JUCATOARELE CARE DAU GROSUL LA NATIONALA (MAI PUTIN OANA MANEA CARE S-A ACCIDENTAT SERIOS LA CLUJ), AU JUCAT MEDIOCRU SAU “NEPROFESIONIST”, ASA CUM S-A EXPRIMAT CHIAR SELECTIONERUL RADU VOINA, CE VA FI AJUTAT LA CALIFICARILE PENTRU JO LONDRA, DIN 25-27 DIN FRANTA, LA UNELE DIN ULTIMELE SALE APARITII SUB TRICOLOR – ASA CUM A DECLARAT, DE CATRE SECUNDUL DESEMNAT DE FRH – ION CRACIUN (FOST ANTRENOR AL CAMPIOANEI MASCULINE HCM CONSTANTA).

Am apreciat enorm o vctorie care nu sta la indemana oricui in handbalul feminin asa cum a fost repriza maiastra facuta de valcence asupra AUDI-ului “maghiar”! Insa Cristian Gatu – Presedintele FRH striga tare dupa victoria cu Gyor din semifinalele LC de la Valcea ca fetele noastre trebuie sa atinga varful de forma la sfarsitul lunii mai la calificarile de la Lyon, deoarece in opinia dansului o finala de LC nu se compara cu o participare la Olimpiada! Intre timp fetele noastre nu au reusit sa treaca de colosul maghiar in mare forma in acest sezon al LC – in mod normal am spune noi, insa anormal – au ajuns sa fie total nemotivate si lipsite de vlaga chiar in competitia interna – una pe care selectionerul Voina o deplange ca fiind lipsita de valoare! Si asta cu exact 1 LUNA pana la calificarile din Franta pentru Olimpiada!

NONvaloarea competitiei noastre interne a produs un soc in prima repriza din prima partida a valcencelor (cu Dunarea Braila), considerata de Voina ca fiind una dintre reprizele caracterizate foarte rar ca MEDIOCRA! „O repriză indolentă şi o alta puţin mai serioasă” a spus Radu Voina imediat dupa jucul cu Dunarea. Tot NONvaloarea campionatului nostru le-a readus cu picioarele pe View More