Federatia Internationala de Handbal a devenit tinta nationalelor puternice din Europa in urma CM Brazilia!

Norvegia - Campioana Mondiala 2011

ALATURI DE PYTLICK (DAN), KRUMBHOLZ (FRA) SI TREFILOV (RUS), ROMANIA SE POATE DECLARA SI EA NEMULTUMITA! OLANDA FARA NICI O PERFORMANTA IN HANDBALUL FEMININ (a 15-a la CM Bra 11) ARE MAI MULTE SANSE DE A MERGE LA OLIMPIADA!

COMENTATI PE CHAT ALEGEREA FEDERATIEI INTERNATIONALE DE HANDBAL PRIVIND GRUPELE DE CALIFICARE LA JOCURILE OLIMPICE LONDRA 2012!

CM Brazilia s-a terminat, insa organizarea defectuoasa, fara informatii complete si in desfasurata in anonimat, total neeconomic la mii de kilometrii departare de “casa handbalului” doar pentru “interesele” IHF, dar si sistemul de calificare la JO, unul extrem de intortocheat si total dezavantajos, ce a devenit aproape insuportabil pentru marile echipe europene, dau batai mari de cap de duminica seara, forului mondial cu sediul in Elvetia! Campioana Mondiala Norvegia a primit la Finalul Mondialului, o simpla “multumire” din partea Presedintelui egiptean si conducatorilor IHF! Acestia organizand slab si foarte “saracacios”, in totala antipatie fata de marketing, pana si festivitatea de premiere! Daca Franta ar fi castigat CM, Suedia in ce grupa de calificare pentru Olimpiada ar fi intrat? Chiar daca beneficiaza de o sansa in plus de calificare la JO – Romania se poate declara si ea nemultumita de acest sistem de accedere la competitia organizata in vara la Londra! Vedeti mai jos de ce!

Dupa ce antrenorul danez Pytlick a fost “virulent” la adresa conducerii IHF la startul mondialului brazilian, atacand organizarea defectuoasa din Sao Bernardo do Campo si spunand ca aceasta face discriminare intre baieti si fete, deoarece la feminin nu au fost incheiate asigurari medicale pentru jucatoarele participante la CM, odata cu incheierea Finalei de la Sao Paulo, a venit randul unuia dintre cei mai buni tehnicieni din lume sa “sara” la gatul forului mondial!

Olivier Krumbholz a fost extrem de nervos datorita sistemului de calificare la Jocurile Olimpice, impus de conducerea internationala a handbalului! In vreme ce Suedia – vicecampioana europeana (loc 9 la CM) este calificata direct la Londra 2012, Franta – recenta vicecampioana mondiala (intr-o competitie mai mare ca anvergura si presiune), trebuie sa treaca prin cel mai greu turneu de calificare pentru a ajunge la Olimpiada! Nervozitate a celebrului antrenor francez, care a venit nu numai din acest motiv la finalul conferintei de presa dupa incheierea ultimului act al CM, ci si din declaratiile norvegienilor, care au spus oficial la declaratii, ca sunt “bucurosi” si datorita faptului ca au reusit sa le trimita de Craciun un cadou frumos “prietenelor suedeze” calificandu-le direct la JO Londra! Krumbholz a fost extrem de nervos si pe buna dreptate, deoarece in mod aproape sigur (depinde de Angola), View More