MIRONESCU: “Nu pot sa-mi leg numele de retrogradarea lui Minaur”

BALUL MINAUR - start sezon 2010-11

Capitanul Andrei Popescu a spus pentru presa locala, ca s-a lasat linistea in vestiar dupa esecul de la Steaua si ca atat el, cat si colegii lui sunt cu moralul la pamant. “Stiu ca e greu pentru jucatori, e greu si pentru noi, dar cumva trebuie sa razbim!” a spus si antrenorul Minaurului – Florin Mironescu! PROGRAMUL ultimelor 8 etape este in defavoarea clubului baimarean. O fosta campioana a Romaniei va retrograda la sfarsitul acestui sezon (POLI, STEAUA sau MINAUR)!

La trei puncte de “zona rosie” a clasamentului, acolo se situeaza gruparea Minaur, dupa primele 18 etape ale LN de handbal. Cu doar 9p in vistierie, elevii lui F.Mironescu vor avea un final de campionat de “cosmar”, in care, fiecare punct va conta in economia ierarhiei, iar una dintre cele trei foste campioane ale tarii – Poli, Steaua sau Minaur, v-a retrograda, alaturi de CSM Oradea!

Este un moment greu pentru handbalul baimarean, care este cel mai puternic centru juvenil din Romania in sportul cu mingea la semicerc (peste 50 echipe inscrise in competitiile oficiale in acest sector)! Dar atata timp cat oamenii de afaceri din zona si oficialitatile locale si judetene, sunt indiferente la aceste probleme ale unei legende sau isi indreapta “atentia” doar asupra echipei feminine – HCM Baia Mare, problemele se vor adancii la masculin!

Cand am pornit la drum, am plecat chiar din aceasta “patrie” a handbalului de la noi – impreuna cu un super interviu realizat cu o legenda in sportul de echipa nr.1 – pe nume “efectul MV” sau daca mai e necesar: Maricel Voinea! Acesta sintetiza View More