VIDEO EXCLUSIV: Energia Tg.Jiu – Potaissa Turda

Energia Tg.Jiu – Potaissa Turda 33-36. Turda devine castigatoarea Memorialului jucat la Tg.Jiu!

ULTIMA PARTE A FINALEI MEMORIALULUI GHEORGHE DAVITOIU, ORGANIZAT DE ECHIPA DIN ORASUL LUI BRINCUSI, O AVETI AICI – EXCLUSIV VIDEO, DOAR PE EUROHANDBAL.RO!

CLASAMENT FINAL TURNEU: 1.POTAISSA 6p, 2. CSM PLOIESTI 3p, 3.ENERGIA 3p, 4.STEAUA 0p View More

Start la Memorialul Gheorghe Davitoiu!

Potaissa Turda - Steaua Bucuresti 34-17

UPDATE 3: Energia Tg. Jiu – Steaua Bucuresti 35-31 (12-16) in partida a patra. Finala turneului se joaca de la ora 19,00 si va vom tine la curent pe CHAT cu rezultatul in timp real de la aceasta partida. Dupa partida veti avea inregistrarea VIDEO a finalului de joc, declaratii si foto de la acest spectacol sportiv. Aveti mai jos Foile oficiale ale turneului cu marcatorii si evolutia scorului in cele patru partide desfasurate pana acum. 

UPDATE 2: CSM Ploiesti – Potaissa Turda 21-22 (12-10) in a treia partida la turneu cu golul victoriei turdene inscris de Yan Vischbowsky in ultima secunda de la aproximativ 12 m distanta de poarta! Astfel se prefigureaza o finala pentru trofeul pus in joc intre Turda si Tg.Jiu, in ultimul meci de la Turneu.

UPDATE: Energia Tg.Jiu – CSM Ploiesti 29-29 (10-18) in a doua partida la turneu.Poperscu 6g de la gazde respectiv Dimache 8g de la CSM Ploiesti- cei mai buni marcatori ai unei partide spectaculoase, in care gazdele au egalat cu cateva secunde inainte de final, dupa o urmarire continua a adversarei in cea de-a doua repriza! A fost un prim meci spectacol la Tg.Jiu, inaintea caruia s-au facut prezentarile in stil de show cu lumini si voce! Revenim cu amanunte…

POTAISSA TURDA CASTIGA CLAR PRIMA PARTIDA A TURNEULUI DE LA TG JIU, IN FATA STELEI CU SCORUL DE 34-17.

Raul Marian a fost principalul marcator al formatiei nou promovate pe prima scena, care a castigat meciul avand o aparare mobila si un atac rapid. Turda se anunta o echipa puternica in noul sezon, formatie care va pune probleme oricarei formatii cu state vechi in handbalul romanesc! Steaua este o echipa foarte tanara, in formare, care va avea probleme cu mentinerea in primul esalon. Vom reveni cu marcatorii si amanunte de la turneu. Urmeaza partida dintre formatia gazda Energia si CSM Ploiesti, in care se va prezenta lotul pentru noul sezon al gorjenilor.

FOILE DE JOC SI MARCATORII MAI JOS! View More