TRICOLORUL A FOST MAI SUS DECAT STEAGUL DANEMARCEI IN SCANDINAVIA!

Tricolorul mai sus decat steagul DAN, in aceasta seara la Herning!

DANEMARCA – ROMANIA 15-16, IN FINALA MICA A CE DAN/NOR 10

Pentru Romania au marcat Neagu 6, Nechita 4, Elisei 2, Stanca 2, Fiera 1, Geiger 1.

Pe langa faptul ca Nationala feminina de handbal a facut o mare bucurie de sarbatori, romanilor, invingand Danemarca chiar la ea acasa trebuie sa remarcam niste realizari personale ale handbalistelor antrenate de Radu Voina. In fata danezilor ne-am luat revansa fata de infrangerea din grupe prin “JOACA HANDBAL!”, prin spectacol sportiv si fair play, prin realizari ale jucatoarelor care au fost mai bune decat ale danezilor.

Ionela Galca Stanca – la ultima prezenta sub tricolor, a reusit un turneu final fantastic, fiind a doua jucatoare in clasamentul eficacitatii, cu 28 goluri din 34 de aruncari (82%), doar Heidi Loke de la Regina Europei – Norvegia, intrecand-o cu un procentaj de 85% (40 g/ 48 a), insa jucatoarea nordica a jucat doar 7 partide la european, nu 8, cum a avut fantasticul nostru pivot.

FANTASTIC! Talida Tolnai a reusit senzationalul si cu acel procentaj exceptional din Finala Mica (53%), a urcat pana pe locul 3 in topul goalkeeper-ilor la acest CE, avand in final o medie al aruncarilor parate de 42% (95 aparate din 227 aruncari), in conditiile in care a jucat 5 ore si 24 min. in tot turneul (aprox 75%). Ea a avut de fapt, cele mai multe aruncari spre poarta sa, fata de primele doua clasate in ierarhia intocmita de statisticienii EHF la competitie – HARALDSEN Katrine Lunde (205 aruncari spre poarta) si LEYNAUD Amandine (198 aruncari)! In finala cu Danemarca a aparat si View More

BUNA DIMINEATA ROMANI!

***

SUNTEM BUNI! SUNTEM PE 3 IN LUME!

DATORITA UNEI NATIONALE EXTRAORDINARE!

 CEA FEMININA DE HANDBAL!

JOACA HANDBAL! si “SARBATORI FERICITE!”

***

 CADOUL SUPERB AL NATIONALEI PENTRU ROMANI:
Danemarca – Romania 15-16 (la Herning) in Finala mica a CE DAN/NOR 10 
P.S. SI NOI VA IUBIM FETELOR! 
TRANSMITETI UN MESAJ – FANTASTICELOR NOASTRE HANDBALISTE! 

FANTASTICA APARARE! ROMANIA ESTE A TREIA TARA DIN LUME LA HANDBAL FEMININ!

Romania - locul 3 la CE DAN-NOR 10 (foto eurohandbal.ro)

DANEMARCA – ROMANIA 15-16 in finala pentru locul 3!

(7-9) (8-7) scorul celor doua reprize nebune, pline de suspans dar cu bucurie in final pentru handbalul romanesc!

AUDIO PREMIERA –  CONFERINTA DE PRESA DE DUPA PARTIDA (LIVE TEXT MAI JOS) si AUDIO – Vedeti mai jos primele reactii din tabara noastra cu Bradeanu, Tolnai si Radu Voina de la conferinta de presa!

FANTASTICA PARTIDA IN APARARE FACUTA DE ROMANIA!!!!! AM CASTIGAT cu 16-15 IN FATA DANEMARCEI CHIAR LA EA ACASA!!!! SI AVEM MEDALIA DE BRONZ SI DATORITA FANTASTICEI TOLNAI! (53% procentaj al aruncarilor aparate!)!!!! MERGEM DIRECT LA MONDIALE ANUL VIITOR!

Ziaristii danezi au fost redusi la tacere de jocul nostru din aparare. Razbunare asupra lui Pytlick! Acesta era desfigurat la sfarsitul partidei, la TO cerut de Voina. Mergem direct la mondialele de anul viitor! NEAGU Cristina Georgiana a inscris 6 goluri si nu trebuie ca TORSTENSON Linnea (SWE) sa inscrie 8 in finala cu Norvegia si avem si cel mai bun marcator la europene! LIPSA CRASA DE RESPECT SI LA CONFERINTA DE PRESA a lui “piticu”  antrenor si a Danemarcei. Selectionerul a vazut cu ochii lui mari si bulbucati cum am fost mai buni decat ei azi, cu tot cu un arbitraj extrem de ostil (vedeti mai jos lipsa de respect de la Conferinta!)

SI ROMANIA VA IUBESTE FETELOR! HANDBALUL SI JOACA HANDBALUL ROMANESC AU REDUS LA TACERE 12.500 DE NORDICI! IN FINALA MICA DE LA EUROPENE! View More

Melinda Geiger, locul 3 în topul marcatoarelor – atat in Liga Nationala cat si in Cupa EHF!

Melinda Geiger - www.hcmbaiamare.ro

Interul dreapta al echipei Ştiinţa HCM Baia Mare, Melinda Geiger, s-a clasat pe locul 3 în topul marcatoarelor din Liga Naţională la finalul ediţiei 2009-2010, cu 196 de goluri. Trofeul “Simona Arghir Sandu”, atribuit golgeterei campionatului, a fost cucerit de Ada Moldovan de la Dunărea Brăila, autoare a 244 de goluri. Pe locul 2 s-a situat Adriana Holhoş de la HC Zalău, cu 200 de goluri înscrise.
Melinda Geiger a ocupat locul 3 şi în clasamentul golgeterelor din Cupa EHF (ediţia 2009-2010), cu 59 de goluri marcate în doar 6 meciuri! Pe primele două locuri s-au clasat Oana Şoit (Elda View More