EXCLUSIV: LIVE VIDEO – LUXEMBURG vs ROMANIA

 

Ghita Cristian - Stiinta Bacau, produs al CNOE Sighisoara este un real castig pe inter dreapta la doar 21 ani!

UPDATE2: LUXEMBURG – ROMANIA 20-35 in preliminariile CM Spania 2013 a fost LIVE VIDEO si LIVE TEXT in timp real, doar pe www.eurohandbal.ro! Vedeti evolutia completa a meciului, minut cu minut mai jos!

Inregistrarea VIDEO a partidei castigata de Romania – o aveti mai jos!

Intr-o atmosfera de sarbatoare – echipa gazda din Schifflange implinind 40 ani de la infintare, tricolorii au avut un inceput destul de slab de partida, dand posibilitatea gazdelor sa conduca, nesperat chiar si pentru ei, cu scorul de 3-1 dupa primele 5 minute de joc! Treptat insa lucrurile au intrat pe fagasul normal, Ghionea pe contre si Popey in poarta, dand semnalul ca Romania e “seful” pe teren! Intr-un astfel de joc asteptarile erau pentru un joc combinativ al tricolorilor. Insa dupa primele 20 minute, jucatorii nostrii au inceput sa joace individual facand o groaza de greseli elementare, de pasare si prindere a mingii contribuind la o partida destul de urata pentru un spectator. Jocul nu avea cum sa straluceasca in fata unui asemenea adversar, insa parca …ne lipseste ceva: dorinta de victorie, implicarea in joc, placerea de a juca!

Ghionea a reusit sa rateze cateva actiuni pe contraatac, iar baietii nostrii au ratat si cateva aruncari de la 7m. Mihalcea (Odorhei) intrand in locul lui, a aratat ca poate fi o solutie pentru postul de extrema dreapta la nationala. Titularii de drept par iesiti din forma iar aseara Vasile Stanga a incercat formule cu un nou suflu. La un momenta dat fiind pe teren mai multe minute Irimus – Asoltanei, Paius, Fenici, Busecan, Ghita, Mihalcea. Jucatorul lui Stiinta MD Bacau – Cristian Ghita (21 ani) pare deja o certitudine pentru postul de inter dreapta (deficitar sub tricolor), aseara Jurca uitandu-se la mezinul formatiei noastre, crescut la CNOE Sighisoara cum “se face mare” sub ochii lui, dupa ce Stanga i-a dat incredere intr-o astfel de partida. Asoltanei (Energia View More

SPECTACOLUL HANDBALISTIC DIN DAN/NOR POATE FI URMARIT LIVE PE TVR SI INTERNET!

LIVE VIDEO CE - toate partidele

Gradul de acoperire video online include toate cele 47 de meciuri de la EHF EURO 2010 din Danemarca şi Norvegia, pe o bază accesibilă gratuit – în direct sau unele si inregistrat, în orice moment doriţi si in ROMANIA!

(CLICK pe LOGO-ul competitiei de deasupra CHAT-ului).

Partidele Romaniei vor putea fi urmarite pe TVR2 – IN DIRECT, in primele 3 dispute din grupa preliminara de la turneul final. deci ar trebui sa ii multumim TVR-ului ca ne lasa placerea sa vedem si restul partidelor de la european, deoarece vă rugăm să reţineţi că, din cauza restricţiilor de acordare a licenţelor acest serviciu nu este disponibil în Germania, Franţa, Danemarca, Norvegia, Suedia, Rusia, View More

EXCLUSIV – Declaratie RADU VOINA, facuta Live Video, de la Rin Grand Hotel!

OLTCHIM – VIBORG, sambata ora 20,45 IN DIRECT PROTV
Live text, in timp real – pe CHAT-ul eurohandbal.ro

EUROHANDBAL A ASTEPTAT ASEARA, SOSIREA FETELOR  NOASTRE CAMPIOANE, DE LA ULTIMUL ANTRENAMENT, EFECTUAT LA ORA STARTULUI FINALEI LIGII CAMPIONILOR. AVETI MAI JOS, IMAGINI VIDEO CU SOSIREA FETELOR NOASTRE, DE LA POLIVALENTA LA RIN GRAND HOTEL, (CRISTINA NEAGU, NARCISA LECUSANU, ETC.), DECLARATIA DLUI VOINA, FACUTA LIVE STREAMING, DAR SI CADRE CU CRISTINA VARZARU!

Radu Voina a precizat, Live Streaming pentru site-ul nostru, ca va opera modificari in formatie, fata de partida tur de la Viborg, insa a specificat ca anuntul cu nominalizarile celor 14 jucatoare, care vor fi trecute in raportul de joc, il va face maine (n.r. azi), dupa ultimul antrenament, ce va avea loc, in dimineata partidei.

Cel mai probabil, Elisei si Pidpalova ar putea View More

AM CONTINUAT PROMOVAREA HANDBALULUI ROMANESC PRIN TRANSMISII LIVE VIDEO, DE LA CLUJ, TG. JIU – VEDETI INREGISTRARILE!

DOAR PE EUROHANDBAL, ATI PUTUT VEDEA PRIMELE DECLARATII DE LA MECIURILE DIN LIGA NATIONALA IN SISTEM LIVE VIDEO CHAT. DEASEMENEA ATI AVUT LIVE TEXT PE EUROHANDBAL, EVOLUTIA SCORULUI LA CELE 2 PARTIDE!

SI IN ACEST WEEK-END, WEB-UL NOSTRU A PROMOVAT 2 PROIECTE DIN PROVINCIE – CE SE ANUNTA DE VIITOR PENTRU HANDBALUL MASCULIN, IN DUEL CU CAPITALA SI A TRANSMIS SAMBATA SI DUMINICA, CONFERINTELE DE PRESA DE LA TG. JIU SI CLUJ. A FOST 2-0 PENTRU PROVINCIE.

ENERGIA TG. JIU – STEAUA MFA BUCURESTI 32-28 REZULTAT FINAL

CLICK AICI PENTRU INREGISTRARILE LIVE VIDEO DE LA TG. JIU

U. TRANSILVANIA CLUJ – DINAMO BUCURESTI 29-24 REZULTAT FINAL

CLICK AICI PENTRU INREGISTRARILE LIVE VIDEO DE LA CLUJ

( A FOST LIVE VIDEO de la ora 19,00 cu cei 2 antrenori ai formatiilor – Inregistrarile sunt sub pagina video a U Transilvania Cluj. JOACA HANDBAL! cu Eliodor Voica – Dinamo si Constantin Stefan – U Cluj)

A FOST DE LA ORA 19,00 – LIVE VIDEO DE LA CLUJ

UNIVERSITATEA CLUJ – DINAMO BUCURESTI REZULTAT FINAL 29-24

(A fost LIVE VIDEO de la ora 19,00, )

CONTINUAM PROMOVAREA HANDBALULUI CU TRANSMISII LIVE VIDEO. Declaratii ale oficialilor celor doua echipe, dupa partida, asteptari, cum se vad proiectele lor in handbal, etc. DOAR AICI! Eliodor Voica – Dinamo,  Constantin Stefan -U Transilvania au fost IN DIRECT cu dv. Totul despre aceasta partida de la cei 2 antrenori dar si evolutia scorului au fost live text pe chatul nostru.

Declaratii Eliodor Voica – Dinamo si Constantin Stefan – U Transilvania Cluj:

CLICK AICI PENTRU A VEDEA INREGISTRARILE