OLTCHIM – BUDUCNOST pentru sefia Gr. 2 din LC il comentam LIVE TEXT in timp real pe CHAT cu prof.Liviu Paraschiv

Handbalistele de la Oltchim dispută duminică, de la ora 18.00, cel mai important meci din Grupa 2, a Ligii Campionilor, cu puternica formatie a lui B.Popovic – Buducnost Podgorica (MUN). Duel intre Tacalie plecata de la Valcea la Buducnost si Jovanovic venita la Valcea, de la aceeasi formatie oaspete de duminica seara! Tolnai a fost eroul Valcei la ultima victorie in fata lui Buducnost (scor 21-20 teren propriu)! Cu 21 interventii, portarul nostru a salvat-o impreuna cu V.Elisei – 8 reusite, inca de atunci de demisie, pe Anja Andersen! In 2009 dupa 31-22, Oltchim devenea prima echipa romaneasca din semifinalele LC! Totul despre derby-ul de la Valcea mai jos!

Calificate în proporţie de 80 la sută în semifinalele Ligii Campionilor, după victoriile din primele două etape, cu Krim Ljubljana (31-25, deplasare) şi Metz (30-21, acasă), handbalistele de la Oltchim Râmnicu Vâlcea primesc duminică, de la ora 18.00 (în direct la DigiSport), vizita formaţiei Buducnost Podgorica (Muntenegru), în derbiul grupei 2, miza fiind primul loc. Şi echipa muntenegreană, semifinalistă anul trecut, are tot două victorii, iar câştigătoarea disputei din Sala „Traian“ îşi va asigura matematic accederea în „careul de aşi“ al Ligii. Ambele formaţii ţintesc primul loc în grupă deoarece View More

ITXAKO REYNO NAVARRA – OLTCHIM RÂMNICU VÂLCEA, ALT EXAMEN GREU IN LC!

ny lottery

Galca penultima partida pentru Romania - poate fi inca o data punctul forte! (foto eurohandbal.ro la Romania - Suedia CE DAN)

UPDATE! Incredibil pierdem partida cu 26-25, dupa ce am condus si cu 6 goluri in a doua repriza. In final am ratat chiar si cu poarta goala, de la centrul terenului!

De la ora 20:00, LIVE TEXT IN TIMP REAL si pe CHAT-ul eurohandbal.ro (IN DIRECT la Digi Sport)

UN EXAMEN LA FEL DE IMPORTANT, ECHIPA SPANIOLA FIIND REVELATIA ACESTUI SEZON DIN LC, DUPA LEIPZIG. O ECHIPA LA CARE OLTCHIM TREBUIE SA SCOATA PUNCTE PENTRU A AJUNGE IN SEMIFINALE! INSA PROBABIL CA VA FI EXTREM DE GREU! TOTUL DESPRE PARTIDA SI INFO DIN TABARA ADVERSARULUI – LE AVETI AICI!

OLTCHIM VA AVEA GALERIE NUMEROASA! PESTE 350 SUPORTERI ROMANI AU TRIMIS CERERI DE BILETE PE ADRESA CLUBULUI IBERIC – DIN TOATA SPANIA! DEOARECE ANJA ANDERSEN JOACA TARE – INCLUSIV CU INIMILE SUPORTERILOR SI CU CONDUCEREA OLTCHIMULUI!(Vedeti mai jos).

Oltchim Râmnicu Vâlcea, antrenată de daneza Anja Andersen, va susţine un alt examen inportant în grupa principală I a Ligii Campionilor, în deplasare cu formaţia spaniolă Itxako Reyno Navarra.  Meciul va avea loc sîmbătă la Navarra de la ora 20,00 şi va fi arbitrate de o brigadă daneză Claus Gramm Pedersen DEN Henrik Mortensen. Avand in vedere cele intamplate saptamana trecuta – cand a lasat-o in afara lotului pe Galca, datorita problemelor de sanatate ale acesteia, conducerea valceana prin Presedintele Gavrilescu a “intervenit” pe langa daneza, incercand sa o impuna pe View More