VIDEO – Energia Lignitul Pandurii Tg.Jiu vs Sport Lisboa e Benfica!

A FOST LIVE TEXT IN TIMP REAL PE CHAT-UL EUROHANDBAL.RO. GALERII FOTO MAI JOS!

VIDEO – Prima parte a Reprizei 1: CLICK AICI (20 minute)

VIDEO – A doua parte a Reprizei 1: CLICK AICI! (ultimele 10 minute)

VIDEO – Repriza 2: CLICK AICI!

Energia a pierdut azi meciul cu Benfica Lisabona, din Cupa Cupelor, cu scorul de 27-33, după ce 12-13 la pauză. Gorjenii au jucat bine primele 30 de minute, însă imediat după odihnă lustianii au făcut legea pe teren. “Atât am putut, poate asta ne e valoarea. Calificarea pare a fi jucată”, a comentat antrenorul Energiei, Liviu Andrieş.

www.csenergia.ro - sponsori handbal

Energia Pandurii Târgu Jiu – Sport Lisboa e Benfica 27-33 (12-13)

Sala Sporturilor Târgu Jiu, spectatori: 850

Energia: Dragomir (7 intervenții), Rădulescu (1 intervenție), Motoi, Păiuș (3), V. Popescu, Mocanu (2), Apolzan (6), Asoltanei (2), Ilieș (3), Geică, Mledenciu (2), Enache, Șandru (4), A. Popescu (2), Mazilu (3). Antrenor: Liviu Andrieș. View More

Spectacol de gala la Targu Jiu! Vine Benfica pentru partida din Cupa Cupelor!

“JOACA HANDBAL!” va fi cuvantul de ordine in orasul lui Brâncusi sambata seara! Ceea ce un a reusit nici un alt sport din localitate o reuseste handbalul. In a doua participare consecutiva din cupele europene, dupa FC Porto, la Tg Jiu vine Benfica! Prin eurohandbal.ro veti avea toate informatiile de la aceasta partida! 

STATI APROAPE DE NOI! Incepand cu ora 17:15, Eurohandbal.ro va introduce in atmosfera si va aduce toate informatiile de la prima mansa contand pentru turul 4 al Cupei Cupelor dintre Energia Lignitul Pandurii Tg.Jiu – Sport Lisboa e Benfica, ce se disputa sambata seara de la ora 18:00! Galerii foto (inca de la incalzire), Transmisie LIVE TEXT in timp real, dar si Declaratiile de la Conferinta de Presa de dupa partida, le aveti tot LIVE TEXT pe CHAT, urmate de inregistrari audio – video.

Spectacolul trebuie sa primeze la un astfel de meci, astfel ca organizatorii s-au gandit cum sa creeze atmosfera propice unui astfel de eveniment! Pe langa vocea lui Calin Stoleru – crainicul inconfundabil al salii si echipei gorjene, care te implica activ in show, formatia gazda a facut apel prin intermediul site-ului propriu csenergia.ro, la View More