SUEDIA – UNGARIA (ora 19,15), ne poate aduce viitorul adversar din semifinale!

Arbitrii Duta si Florescu (ROM) la CE Dan10 - in laterale

UPDATE! SUEDIA ESTE VIITORUL NOSTRU ADVERSAR DIN SEMIFINALE! SUEDIA – UNGARIA 24-19

DACA SUEDIA CASTIGA PARTIDA CU UNGARIA, VA FI VIITORUL ADVERSAR AL ROMANIEI IN SEMIFINALELE CAMPIONATULUI EUROPEAN (sambata ora 18,00 – a doua semifinala). PARTIDA O PUTETI URMARI LIVE STREAM PE SITE-UL COMPETITIEI SI VA FI ARBITRATA DE DUTA/FLORESCU DIN ROMANIA!

In situatia in care Ungaria castiga sau partida se incheie la egalitate, viitorul nostru adversar va fi mai mult ca sigur Norvegia! Cu cine doriti sa joace Romania in semifinalele europeanului scandinav? Comentati partida si doleantele dumneavoastra pe CHAT!

Azi se disputa ultimele partide din Main Round-ul Gr.II. Iar de la ora 19,15, Romania isi afla mai mult ca sigur viitorul adversar din semifinale. Acesta va fi mai mult ca sigur una dintre Suedia sau Norvegia. In semifinale joaca – conform regulamentului, prmele doua clasate din fiecare grupa astfel, locul 1 din grupa nastra (gr.I) cu locul 2 din Gr.II si invers. Cum Suedia este pe primul loc in Grupa II iar Romania va termina pe locul 2 din grupa I, daca Suedia castiga azi va termina prima in clasamentul celei de-a doua grupe din Main Round, deoarece are victorie directa asupra Norvegiei.

Interesanta este si delegarea facuta de oficialii EHF, care au trimis sa oficieze View More

EXCLUSIV – PREMIERĂ PENTRU HANDBALUL FEMININ ROMÂNESC

Comentaţi pe CHAT-ul nostru!

SELECŢIONERUL RADU VOINA ŞI CUPLUL FEMININ DE ARBITRII
DUŢĂ-FLORESCU, COLABOREAZĂ PENTRU O PARTICIPARE CU SUCCES
A NAŢIONALEI ROMÂNIEI LA CM CHINA

Eurohandbal vine în atenţia iubitorilor de handbal cu o premieră deosebită. A realizat un amplu articol cu întreaga noastră echipă ce va fi prezentă la Campionatul Mondial China 2009. Şi această delegaţie a noastră la competiţia majoră de la acest sfârşit de an cuprinde în premieră şi un cuplu feminin de arbitrii, pe lângă naţionala cea mai de succes a României. În ceea ce urmează vă invităm să jucaţi handbal cu cei mai reprezentativi din acest sport. View More