Au ales din ce a mai ramas – Surpriza FRH! E.Voica e nominalizatul Comisiei tehnice pentru functia de selectioner!

DEZINTERES SI FARA BUGET! DECIZIE PUERILA SI NEJUSTIFICAT DE RAPIDA A FRH, TOTODATA CEA MAI IEFTINA SI NEEXPERIMENTATA – RECUNOSCUTA CHIAR DE SELECTIONER! CU ACEASTA ALEGERE PLINA DE “RESPONSABILITATE” A COMISIEI TEHNICE, GATU SPERA SA REVENIM IN PRIM PLANUL HANDBALULUI EUROPEAN LA MASCULIN, IN URMATORII 4 ANI! NU V-ATI SATURAT SA TOT ASCULTATI LA NESFARSIT, PLACA ASTA?

Antrenorul Nationalei e Surpriza FRH! NU, nu este! Nu e un nume din afara si nici unul cu experienta! Este tot bucurestean ca ultimii 9 din 10 antrenori si se numeste Eliodor Voica, de la Stiinta Municipal Dedeman Bacau! El este alesul Comisiei tehnice, pentru a readuce handbalul masculin in urnele superioare la tragerile la sorti, dupa “accidentele” repetate din ultimele 18 luni, intamplate sub comanda lui Vasile Stanga, infrangeri care ne-au coborat in lumea a patra europeana a jocului cu mingea la semicerc!

DOAR PE EUROHANDBAL.RO PUTETI VEDEA MAI JOS, CINE A LUAT ACEASTA DECIZIE DIN CADRUL SUBCOMISIEI TEHNICE MASCULINE – A COMISIEI TEHNICO-METODICE A FRH! GHICI GHICITOAREA MEA?

COMENTATI PE CHAT DACA CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL FRH AR TREBUI SA MAI ACCEPTE PROPUNEREA COMISIEI TEHNICE?

In vreme ce cuvintele nu pot exprima superlativul handbalului jucat la acest CE Serbia, FRH a gasit solutia convenabila ei, nu handbalului nostru! Mergand dupa principiul optimist de anvergura in marketing si progres care spune ca “mai rau de atat nu se poate”, Comisia tehnica (Sa vedem care o fi aceea de ieri View More