Oltchim Rm.Valcea vrea, poate si va fi azi in semifinalele Ligii Campionilor!

Andrea Penezic - principalul pericol al slovenelor, aici in partida cu Oltchim de la Ljubljana

OLTCHIM RM. VÂLCEA – KRIM LJUBLJANA, sau spectacolul care ne duce in “Careul de asi” ai cluburilor feminine din lume, il comentam LIVE TEXT in timp real pe CHAT-ul eurohandbal.ro.

HAI OLTCHIM, strigam cu totii duminica la 18:00! PROMO VIDEO DIGI SPORT: CLICK AICI!

In vreme ce toata media din tara se “screme” efectiv sa scoata ceva spectaculos din realizarile acestui reinceput stangace al “regelui”, unul  neperformant si decazut in ridicol de la atata promovare rasplatita prin nonrezultate, handbalul feminin este aproape sa “produca” Romaniei, inca o noua imensa imagine pozitiva! Dupa ce Zalaul lui Tadici, si-a castigat aseara, inca dupa prima mansa, calificarea in primele 4 echipe dintr-o competitie europeana, Oltchim – suntem convinsi, nu are cum sa rateze calificarea in semifinalele Ligii Campionilor, avand in spate View More

ROMANIA pierde calificarea in play-off-ul Campionatului Mondial Spania 2013!

UPDATE: BELARUS – ROMANIA 28-23 (15-12) in partida a doua din grupa de calificare desfasurata la Minsk, a fost LIVE TEXT in timp real pe CHAT-ul eurohandbal!

UPDATE 2: V.Stanga se pare ca si-a anuntat demisia la Digi Sport – Vedeti VIDEO mai jos!

VIDEO – Declaratie Valentin Ghionea la Digi Sport dupa acest esec: CLICK AICI!

DEZASTRUUUU! ECHIPA NATIONALA MASCULINA CONDUSA DE VASILE STANGA A RATAT INCA O CALIFICARE LA MINSK, DAR CEL MAI IMPORTANT E CA A UITAT CU DESAVARSIRE CE INSEAMNA SA JOCI HANDBAL! DOAR 12 GOLURI INSCRISE DUPA 40 MINUTE DE JOC IN FATA UNEI FORMATII DIN LUMEA A TREIA A HANDBALULUI, AU FACUT CA ROMANIA SA PARA O ECHIPA DE LUMEA A PATRA A HANDBALULUI MASCULIN EUROPEAN! IN MINUTUL 55 LA 8 GOLURI DIFERENTA PENTRU GAZDE, JUCATORII NOSTRII RADEAU IN SPATELE BANCII TEHNICE – IN SPETA STAMATE! ZAMBETUL LOR IN SCHIMB ESTE VAZUT DE INTREAGA TARA – SUB TRICOLOR, FATA DE JOCUL LOR INVIZIBIL PENTRU HANDBAL SI ROMANIA!

URMEAZA O NOUA DISCUTIE PUERILA IN COMISIA TEHNICA DIN CADRUL FEDERATIEI ROMANE DE HANDBAL DESPRE CAUZELE ESECULUI? SAU DEMISIA DE ONOARE?  – COMENTATI PE CHAT! View More

“U”Jolidon Cluj, pierde in fata lui Viborg calificarea in Liga Campionilor!

Camilla Mikkelsen (Viborg) trece de Barsan Chintoan in Grupele LC - foto vhk.dk

“U”Jolidon Cluj – Viborg 21-37, Turneul de calificare in LC 2011/2012

OLTCHIM SI-A AFLAT ULTIMUL ADVERSAR DIN GR.D A LIGII CAMPIONILOR. Fetele de la vice-campioana României, “U”Jolidon, au luptat ca nişte leoaice şi s-au impus în faţa sârboaicelor de la Zajecar, scor 33-32. Declaratie a directorului executiv Olga Stanciu –mai jos!

Nervii ambelor echipe au fost greu încercaţi, dar româncele au dat lovitura pe final, impunându-se meritat. Din păcate, clujencele au pierdut finala Grupei 1 de calificare în faţa celor de la Viborg HK, scor 21-37. În aceste condiţii,vice-campioana nu s-a calificat în grupele Ligii Campionilor.

Conform regulamentului, câştigătoarea finalei mari se califică în grupa B preliminară a Ligii Campionilor, din care mai fac parte Larvik HK (Norvegia), Podravka (Croaţia) şi Krim Ljubljana (Slovenia). View More