“VARZA A LA CLUJ”!

Paraschiv M. - foto ujolidon.ro

Echipa ardeleana merge in Cupa EHF, dupa ce inregistreaza 2 esecuri categorice, in fata nordicelor de la Byasen (NOR) si IK Sävehof (SWE). Insa, salveaza din bugetul clubului, primind inapoi de la EHF, Garantia de participare in Liga Campionilor, in valoare de 10.000 euro! Romania nu reuseste, sa intre cu inca o reprezentanta in Liga Campionilor – campioane ramanand Norvegia, Danemarca si Rusia!

Noroc ca forul european a trimis in cupa EHF, toate cele 12 pierzatoare din Turneul 2 de calificare in LC, altfel Jolidon iesea prematur din Cupe!

Plecata cu surle si trambite pentru accederea celei de-a doua echipe romanesti in Liga Campionilor, U Jolidon Cluj revine acasa, batuta zdravan de reprezentantele nordicelor din Suedia – campioana (infrangere cu 21-33) si Norvegia – vicecampioana (infrangere cu 25-33), confirmand ceea ce spun mai multi oficiali din handbalul romanesc – ca nivelul campionatului la feminin a scazut considerabil, in ultimele sezoane. Si cand te gandesti ca Radu Voina apeleaza destul de des, la trei jucatoare de View More