ANTRENAMENT LA PODGORICA PENTRU SEMIFINALA CU GYOR!

V.Elisei are 40 de goluri in LC (cu Ozel pe primul loc la Oltchim)

Buducnost – Oltchim, duminică ora 20:00, Direct pe Digi Sport 1.

In ultimul meci din faza grupelor principale ale Ligii Campionilor, dintre Buducnost şi Oltchim nu va mai conta nimic, decât in palmaresul celor două formaţii. Ambele s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor. Astfel ca putem spune ca JOACA HANDBAL-ul trebuie sa primeze intre 2 dintre cele mai bune 4 formatii din lume. In plus, conducerea Oltchim-ului a avut o saptamana senzationala, atat ca si vesti cat si ca si achizitii. Aducerea lui Alison PINEAU (cea mai buna jucatoare din lume in 2009 la doar 21 ani) dar si ajutorul primit de Combinatul Oltchim (principalul sponsor) in valoare 125 milioane de euro, de la Comisia Europeana sunt doua elemente importante care conteaza enorm pentru liniste, moral si viitor la gruparea sportiva – cel mai tare brand sportiv de echipa romanesc probabil in acest moment!

În meciul tur, de la Vâlcea, Buducnost s-a impus clar, la zece goluri diferenţă, cu 34-24, iar chimistele vor dori acum să demonstreze că acel rezultat a fost întâmplător şi că diferenţa de valoare dintre cele două formaţii nu este atât de mare pe cât s-a reflectat atunci pe tabelă.

IN GRUPA 1 TREI FORMATII SE LUPTA PENTRU UN LOC IN SEMIFINALE! Echipa norvegiană Larvik HK si-a compromis sansele de top4, dupa ce a pierdut duelul cu FC Midtjylland (20-27, chiar pe teren propriu). Partida dintre Larvik si Gyor e pe Digi Sport, sambata dupa amiaza. View More

OLTCHIM – BUDUCNOST pentru sefia Gr. 2 din LC il comentam LIVE TEXT in timp real pe CHAT cu prof.Liviu Paraschiv

Handbalistele de la Oltchim dispută duminică, de la ora 18.00, cel mai important meci din Grupa 2, a Ligii Campionilor, cu puternica formatie a lui B.Popovic – Buducnost Podgorica (MUN). Duel intre Tacalie plecata de la Valcea la Buducnost si Jovanovic venita la Valcea, de la aceeasi formatie oaspete de duminica seara! Tolnai a fost eroul Valcei la ultima victorie in fata lui Buducnost (scor 21-20 teren propriu)! Cu 21 interventii, portarul nostru a salvat-o impreuna cu V.Elisei – 8 reusite, inca de atunci de demisie, pe Anja Andersen! In 2009 dupa 31-22, Oltchim devenea prima echipa romaneasca din semifinalele LC! Totul despre derby-ul de la Valcea mai jos!

Calificate în proporţie de 80 la sută în semifinalele Ligii Campionilor, după victoriile din primele două etape, cu Krim Ljubljana (31-25, deplasare) şi Metz (30-21, acasă), handbalistele de la Oltchim Râmnicu Vâlcea primesc duminică, de la ora 18.00 (în direct la DigiSport), vizita formaţiei Buducnost Podgorica (Muntenegru), în derbiul grupei 2, miza fiind primul loc. Şi echipa muntenegreană, semifinalistă anul trecut, are tot două victorii, iar câştigătoarea disputei din Sala „Traian“ îşi va asigura matematic accederea în „careul de aşi“ al Ligii. Ambele formaţii ţintesc primul loc în grupă deoarece View More