EXCLUSIV AUDIO – CONFERINTA DE PRESA DE DUPA DRAMATICA VICTORIE A LUI HCM CONSTANTA IN FATA ST. PETERSBURG 29-28 (16-13)

Shindin A., Antrenorul Torgovanov, Buligan si Baiceanu la Conferinta de presa

AM FOST ACOLO! ASA CUM EUROHANDBAL V-A OBISNUIT DEJA, VA PUNE LA DISPOZITIE DECLARATIILE ASA CUM SUNT ELE – AUDIO, DUPA FANTASTICA VICTORIE A DOBROGENILOR OBTINUTA JOI IN LIGA CAMPIONILOR.

CONFERINTA DE PRESA CU TORGOVANOV, SHINDIN, BULIGAN SI BAICEANU, DAR SI DECLARATIILE FACUTE IMEDIAT DUPA PARTIDA, DE CAPITANUL TOMA LAURENTIU SI STAVROSITU MARIUS.

Antrenorul oaspetilor, campionul olimpic si mondial – Torgovanov, a acuzat la conferinta de presa, felul in care a fost arbitrata echipa sa la debutul in Liga campionilor! Insa a felicitat echipa noastra campioana pentru jocul prestat completand ca “Ii asteapta cu drag la Sankt Petersburg”!!.

Golgeterul Constantei in meciul de joi seara, a fost Marius Stavrositu – cu 7 goluri. Acesta a declarat dupa superba victorie: “Noroc?! Eu zic ca cei 4-5 ani de cand Constanta joaca in Liga campionilor sunt mai importanti fata de 1-2 ani, de cand sunt adversarii din acest joc, in competitie. Experienta este cea care a pus acest gol in plus in tabara noastra…” Ascultati intreaga View More

CONSTANTENILOR LE-A REVENIT ZAMBETUL!

Stavrositu - autorul golului victoriei cu Bosna

DECLARATII DUPA PRIMA VICTORIE IN ACEST SEZON DIN LIGA CAMPIONILOR! HCM CONSTANTA – BOSNA SARAJEVO 26-25 (16-12)

13 secunde de joc si CSEPREGHI scoate o eliminare la Bosna! Dobrogenii se mobilizeaza si discuta intens ultima faza a jocului, pana ce se sterge podeaua si arbitrii fluiera reluarea partidei! Pas-pas-pas, mingea merge snur si Riganas intoarce mingea superb, din superioritatea creata (doi jucatori au sarit pe el intre inter dreapta si extrema dreapta, unde inteligent a atacat), la pivotul nostru, ramas singur la semicerc: STAVROSITU! Acesta nici nu clipeste si BUCURIA CUPRINDE CONSTANTA! Mai erau 4 secunde si scorul revine, la normal in avantajul HCM-ului, asa cum a fost pe toata durata partidei (oaspetii nu au condus niciodata). View More