SA II MULTUMIM LUI LUMINITA HUTUPAN DINU! PRIN FANTASTICA NOASTRA HANDBALISTA, ROMANIA VA DAINUI PE LOCUL 1 – INTR-UN CLASAMENT CE RAMANE IN ISTORIE!

O lume intreaga a auzit din nou de Romania! Si dupa scurta vreme, din nou datorita handbalului si  fantasticului nostru portar – o legenda vie, incepand de ieri! Un fantastic sportiv al nostru, care a primit astfel meritul suprem, datorita unei munci de peste 26 ani – dedicata “JOACA HANDBALULUI!”. Munca pe care o continua si acum, tot in folosul handbalului romanesc. Sa ii multumim…

Luminiţa Huţupan Dinu a fost aleasă cel mai bun portar din toate timpurile, în urma sondajului efectuat de Federaţia Internaţionala de Handbal pe website-ul propriu. Un procent fabulos, pentru un concurs – 94 % din cei peste 7.000 de iubitori de handbal care au participat la sondaj, au votat-o drept cel mai bun portar din istoria handbalului feminin, contracandidatele sale, Cecilie Leganger (Nor) si Lene Rantala (Dan), obtinand doar cateva voturi – fiind astfel intrecute foarte clar!

Este oare adevărat?

Performantele pe care le-a adus si le aduce handbalul, au fost motivele pentru care am început acest Proiect national, o activitatea destinată iubitorilor de handbal. Am avut proiectate mai multe formule de prezentare a lui, dar toate acestea au căzut, atunci la infiintare (in urma cu 2 ani), o data cu aflarea vestii!

“Chiar este adevărat? Se retrage Huţupan?! Mă întrebau prietenii pe stradă zilele acestea. Rămân impresionat! Cum de mă întreabă aşa ceva? Îmi trec prin minte tot felul de amintiri deosebit de plăcute, cu gust dulce aromat. Vie îmi este si in acest moment victoria aceea incredibila cu Franţa, chiar la ea acasă, acel senzaţional meci in faţa a 15.000 de spectatori, împinşi de la spate de un crainic extraordinar, in care Huţupan, era poate, singura jucătoare de pe teren care credea ca putem învinge! Sărea din bară in bară, ferecând poarta noastră, se lupta împotriva arbitrilor, a publicului şi minutele parca nu se mai terminau! A fost o partida incredibila atunci! Prelungiri peste prelungiri, emoţii peste emoţii si in final VICTORIEEEE!!!În noaptea aceea ne-am simţit învingători, în mare View More