“Dupa locul 2 din sezonul 2009/2010 si acest loc 3, mai ramane locul 1. De ce sa nu fie acesta ocupat in viitoarea editie chiar de Oltchim?!”


DOAR HANDBALUL FEMININ NE DUCE ASA SUS PRIN CS OLTCHIM RM.VALCEA! SEMIFINALELE LC 2011/12!

Inainte de returul semifinalei Ligii Campionilor dintre Gyor si Oltchim anuntam: “Romania ar putea fi iar cuprinsa de fericirea unei partide cu Trofeul Ligii Campionilor pe masa! Insa daca nu va fi asa, trebuie sa intelegem doua lucruri: valoarea sportiva superioara a adversarului in acest moment dar si faptul cert ca se poate obtine performante si in viitor! Nu trebuie decat sa ii indrumati pe copii dumneavoastra catre JOACA HANDBAL!”

Stiam ca Oltchimului ii va fi incredibil de greu! Doar cine nu se pricepea la fenomen, nu intelegea cat de mare a fost victoria la 4 goluri din tur, sau cat de complicat era acel joc decisiv! De Sarbatorile Pascale, clubul valcean a emis un comunicat pe site-ul propriu in care a facut un bilant al realizarilor sale in acest sezon competitional tocmai pentru a arata ca a facut performanta (18 titluri interne performanta unica in handbalul feminin sau masculin romanesc si locul 3 in actuala stagiune a LC), articol pe care il redam mai jos integral.

Ora bilantului si a statisticilor la Oltchim

Pentru echipa “Oltchim” periplul european in acest sezon 2011/2012 s-a incheiat. Poate fi un moment al privirilor inapoi spre ceea ce a insemnat aceasta competitie, se pot View More