Campionatul Mondial de Handbal SWE 11: ROMANIA – DANEMARCA 30-39 (16-17) FINAL!

Novanc in ROM - DAN Foto: Reuters

A FOST LIVE TEXT IN TIMP REAL PE CHAT!

DUPA UN JOC BUN FACUT DOAR IN PRIMELE 30 MINUTE DE TRICOLORI. DUPA PAUZA AM VAZUT ACELASI FILM DE NENUMARATE ORI: CONTRAATAC SI GOL DANEMARCA! Toti jucatorii danezi inscrisi pe foaia de joc, mai putin portarii – au inscris!

TOATE DETALIILE DE LA PARTIDA: EVOLUTIE SCOR, MARCATORI, PROCENTAJE, ETC – MAI JOS!

URMEAZA JOCUL DE MAINE – LUNI 17.01, CU ALGERIA(ORA 19)

Dupa o prima repriza destul de buna a Romaniei, dar cu caderi inexplicabile, nationala noastra este condusa la Pauza de Danemarca. Am fost in avantaj si cu 4 goluri, in special View More

Romania joaca azi a doua partida la CM SWE 11! Speranta moare ultima!

Romania in fata a peste 10.000 danezi la Malmo - in aceasta seara!

ROMANIA – DANEMARCA, ora 21,15 LIVE TEXT in timp real pe CHAT-ul eurohandbal. Comentati impreuna cu noi partida, acolo!

Reintra Csepreghi?! Replierea in aparare poate fi cheia unui rezultat bun in partida cu echipa Scandinava. Urmeaza doua partide de foc pentru tricolori, in doua zile – cu Danemarca si Algeria (ce a fost aproape de o mare surpriza in fata Serbiei). Alexandru Stamate a devenit unul dintre cei mai curtati jucatori la acest CM, datorita inaltimii sale si a jocului foarte bun facut in fata Croatiei. “Trebuie sa avem ritm!” -DECLARATIA COMPLETA A ANTRENORLUI DANEZ – Ulrik Wilbek, INAINTEA PARTIDEI CU ROMANIA – mai jos!

A doua partida a nationalei masculine la Campionatul Mondial din Suedia, se joaca azi incepand cu ora 21,15! Peste 10.000 de danezi vor umple Malmö Arena (capacitate 13.000 locuri), anunta presa din tara scandinava, in speranta ca vor vedea un deznodamant fericit la baieti, dupa ce Romania feminin, le-a stricat fericirea de sarbatori, cu victoria din Finala Mica la CE Danemarca si Norvegia din decembrie 2010. Tricolorii pleaca si in aceasta partida din postura de outsider, Danemarca fiind vazuta – clar favorita, de catre casele de pariuri si lumea handbalului.

Vasile Stanga “Le-am cerut baietilor – in mod special, o atentie sporita View More