TAIFUNUL BUDUCNOST PODGORICA A TRECUT PESTE VALCEA!

Portarul Clara WOLTERING - omul partidei la Valcea!

CS Oltchim Rm. Valcea – Buducnost Podgorica 24-34 (13-18) a fost LIVE TEXT in timp real pe CHAT-ul eurohandbal.ro cu experimentatul antrenor Liviu Paraschiv (Fost oficial la Oltchim, Remin Deva, Otelul si Dunarea Braila, etc.)!

Oltchim Rm. Vâlcea a fost surclasată de formaţia muntenegreană Buducnost Podgorica cu scorul de 34-24 (18-13), duminică, 19 februarie, în Sala Sporturilor ”Traian”, într-un meci din Grupa a 2-a principală a Ligii Campionilor. Cu un portar Clara Woltering în zi de excepţie, Buducnost a câştigat categoric un meci în care a condus şi la 13 goluri (28-15, 30-17).

Oltchim a început bine partida, a condus cu avantaj minim pe tabela de marcaj în primele 10 minute, s-a desprins la 8-6 (12), după care ceva s-a rupt în mecanismul echipei vâlcene şi oaspetele au luat jocul pe cont propriu. Buducnost a marcat patru goluri la rând (8-10, 18), Ozel a readus speranţa în rândul echipei antrenate de Radu Voina (9-10), dar apoi formaţia muntenegreană a punctat de alte patru ori (9-14, min. 25). La pauză, Oltchim era condusă cu 18-13, dar mai existau speranţe.

Debutul reprizei secunde a fost de-a dreptul catastrofal, Oltchim reuşind să marcheze primul gol abia după 9 minute de joc, la scorul de 13-24. Partida a fost fără istoric în continuare, Oltchim nereuşind să se regăsească nici în atac şi nici în apărare. La Oltchim nu a putut evolua pivotul Oana Manea.

Au evoluat echipele:
Oltchim: Luminiţa Dinu, Sanela Knezovic, Talida Tolnai – Ekaterina Vetkova (3 goluri), Adina Fiera (3), Patricia Vizitiu (1), Oana Chirilă, Marija Jovanovic (4), Yeliz Ozel (4), Aurelia Brădeanu, Daniela Băbeanu (1), Iulia Curea (1), Valentina Elisei Ardean (2), Adriana Nechita (4), Iulia Managarova (1). Antrenor: Radu Voina.
Buducnost: Clara Woltering, Sonja Barjaktarovic – Maja Savic (2), Majda Mehmedovic (2), Bojana Popovic (9), Andzela Bulatovic (1), Ana Radovic (2), Dragana Cvijic (2), Katarina Bulatovic (8), Radmila Miljanic (4), Elena Gjorgjievska (1), Milena Knezevic (2), Adriana Gabriela Ţăcălie, Dijana Jovetic (1). Antrenor: Dragan Adzic.

În clasament, pe primul loc se află Buducnost, cu 6 puncte, urmată de Oltchim, 4 puncte, RK Krim Mercator Ljubljana, 2 puncte şi Metz Handball, fără niciun punct. Oltchim va juca următorul meci în deplasare, cu Metz, pe 26 februarie. Agerpres

2 Replies to “TAIFUNUL BUDUCNOST PODGORICA A TRECUT PESTE VALCEA!”

  1. Buducnost va fi intotdeauna un “taifun” pt Oltchim atat timp cat vedetele noastre se joaca cu focul, atat timp cat rezultatele nu apar, atat timp cat vor fi platite atat de bine incat nu exista un raport performanta/remuneratie, ele vor sta bine mersi la acest club. Este o minciuna scruntata faptul ca este cea mai mare umilinta avuta de Oltchim in ultimii ani…..ati si uitat dragelor meciul de anul trecut in care Buducnost v a batut cu scorul de 32-21??
    sau nu stiti matematica sau faceti pe proastele…dif este de 11 goluri!!!..deci mai mare decat acum,.Invatati ceva de la aceste luptatoare..pt ca in ritmul asta nu veti castiga in veci Liga C.
    sunteti mediocre……mandre ca ati batut echipe cu performante slabe si platite mult mai prost decat voi!!

  2. Voina e de vina! L-au adus pe-asta sa le castige CL?! Cata prostie! O singura persoana putea sa le castige CL, cea care a mai facut-o de TREI ori pana acum, dar ei au dat-o afara ca sa se inhaiteze cu un loser. Si-au ales soarta, prostii trebuie sa stea cu prostii si sa-si vada de lungul nasului!

Leave a Reply