FANTASTICA APARARE! ROMANIA ESTE A TREIA TARA DIN LUME LA HANDBAL FEMININ!

Romania - locul 3 la CE DAN-NOR 10 (foto eurohandbal.ro)

DANEMARCA – ROMANIA 15-16 in finala pentru locul 3!

(7-9) (8-7) scorul celor doua reprize nebune, pline de suspans dar cu bucurie in final pentru handbalul romanesc!

AUDIO PREMIERA –  CONFERINTA DE PRESA DE DUPA PARTIDA (LIVE TEXT MAI JOS) si AUDIO – Vedeti mai jos primele reactii din tabara noastra cu Bradeanu, Tolnai si Radu Voina de la conferinta de presa!

FANTASTICA PARTIDA IN APARARE FACUTA DE ROMANIA!!!!! AM CASTIGAT cu 16-15 IN FATA DANEMARCEI CHIAR LA EA ACASA!!!! SI AVEM MEDALIA DE BRONZ SI DATORITA FANTASTICEI TOLNAI! (53% procentaj al aruncarilor aparate!)!!!! MERGEM DIRECT LA MONDIALE ANUL VIITOR!

Ziaristii danezi au fost redusi la tacere de jocul nostru din aparare. Razbunare asupra lui Pytlick! Acesta era desfigurat la sfarsitul partidei, la TO cerut de Voina. Mergem direct la mondialele de anul viitor! NEAGU Cristina Georgiana a inscris 6 goluri si nu trebuie ca TORSTENSON Linnea (SWE) sa inscrie 8 in finala cu Norvegia si avem si cel mai bun marcator la europene! LIPSA CRASA DE RESPECT SI LA CONFERINTA DE PRESA a lui “piticu”  antrenor si a Danemarcei. Selectionerul a vazut cu ochii lui mari si bulbucati cum am fost mai buni decat ei azi, cu tot cu un arbitraj extrem de ostil (vedeti mai jos lipsa de respect de la Conferinta!)

SI ROMANIA VA IUBESTE FETELOR! HANDBALUL SI JOACA HANDBALUL ROMANESC AU REDUS LA TACERE 12.500 DE NORDICI! IN FINALA MICA DE LA EUROPENE!

Romania locul 3 la CE cu tricolorul pe banner (foto eurohandbal.ro)

Nu exageram cu nimic cand spunem ca suntem a treia echiipa din lume, deoarece la handbal daca multa lume nu cunoaste, campionatul continental este cel mai puternic din lume! Iar Romania a aratat astazi, ceva fabulos, nu a primit decat 15 goluri in toata partida jucata practic in deplasare la Herning – Danemarca.

O bucurie fara margini a cuprins Romania, dupa victoria in fata organizatorilor, chiar daca batalia a fost pentru locul 3 la acest european, datorita comportamentului total inadecvat al poporului danez fata de romani in general la acest CE. Dupa cum am transmis pe site, impreuna cu corespondentul nostru, ziaristii danezi au fluierat nationala noastra si in partida din grupe si ieri, in semifinala cu SWE, chiar de la margina terenului dupa ce Pytlick in grupe a cerut spectatorilor sa ne fluiere copios, cererea fiind total lipsita de respect, oricat de avantajos ar fi pentru cineva – lipsa de respect si de fair play, pe care noi nu am aratat-o azi decat pe teren! Unde ne-am luptat senzational pentru fiecare balon, sfasiati de toata energia dupa un campionat asa de lung, cu multe meciuri! Lupta pe care am stiut sa o ducem si impotriva arbitrajului partinitor pentru gazde.

TOLNAI apara 7m cu DAN in Finala pentru Bronz (foto de poveste - exclusiv eurohandbal.ro)

Tolnai a fost din nou extraordinara, senzationala am putea spune, fara sa exageram cu nimic si poate ca ar fi trebuit sa fie declarata jucatoarea turneului final, sau cea mai buna din poarta! Este insa ocrotita de CEL de sus, iar asta e multumirea ei cea mai mare!dupa medalia pentru care a luptat senzational! A inchis poarta avand 53% procentaj al aruncarilor aparate ( 17 aparate din 32 de aruncari) + un 7m aparat, astfel ca Romania a primit doar 10 goluri in 45 minute astazi contra tarii gazda!

Bucuria feara margini in tabara noastra, care a aratat astazi exact ce a lipsit ieri, putere de concentrare si dorinta mai multa decat adversarul, intr-un carusel sportiv ametitor, care incearca greu persoanele bolnave cu inima!

O bucurie de care handbalul romanesc avea nevoie, pentru a merge sus mai departe, o bucurie care aduce si liniste pentru urmatoarele doua sezoane ce trebuie sustinute puternic prin proiecte de investitii majore, daca nu vrem sa ajungem ca Rusia (ca echipa) sau ca Albania ca infrastructura. O bucurie handbalistica, care trebuie sustinuta prin JOACA HANDBAL! si de guvernatii lipsiti de idei si perspective. O MEDALIE DOMNILOR! CARE VA OBLIGA!

Tricolorul mai sus decat steagul DAN, in aceasta seara la Herning!

LIPSA DE RESPECT SI FAIR PLAY SI LA CONFERINTA DE PRESA A LUI PYTLICK SI A DANEMARCEI!

Ascultati aici toata Conferinta de Presa – Auziti la inceput cum se grabeste danezul (cu aceeasi lipsa de respect) sa plece din fata presei

TEXT TRANSMIS DE CORESPONDENT

 • Corespondent CE : in curand conferinta audio o veti avea pe site in intregime!x
 • Corespondent CE : Torstensen: vom trece mai departe avem o echipa tanara care va avea si ea sansa la alte medaliix
 • Corespondent CE : Dalby: felicit Romania au meritat victoria.Imi pare rau ca nu am reusit nimic azix
 • Corespondent CE : Intre timp de la danezi a venit Camilla Dalby cu lacrimi in ochi si Torstensenx
 • Corespondent CE : Talida: doresc sa felicit si echipa daneza care a incercat si s-a vazut ca s-a daruitx
 • Corespondent CE : Talida Tolnai: D-zeu mi-a pazit poarta!x
 • Corespondent CE : Radu Voina: medalia de bronz e cea mai muncita medalie.Daca ieri
  Conferinta de presa Romania dupa bronz

  castigam indiferent de rezultat azi aveam o medalie la gatx

 • Corespondent CE : Mika Bradeanu: Felicit echipa noastra si sunte foarte bucuroasa pentru victorie.nu e placut sa fi de 2 ori pe locul 4 dupa 2 semifinale pierdute dar azi am reusit sa obtinem bronzux
 • Corespondent CE : Radu Voina: azi vreau sa felicit echipa Romaniei pentru daruirea si rabufnirea de care au dat dovada!x
 • Corespondent CE : Este un gest urat din partea lui.x
 • Corespondent CE : a felicitat echipa Romaniei si apoi s-a scuzat si a parasit sala pe motiv ca trebuie sa dea un interviu la televiziunea danezax
 • Corespondent CE : in momentul in care a ajunsx
 • Corespondent CE : Antrenorul danez a venit fara nicio jucatoarex
 • Corespondent CE : Danezii nu stiu sa piarda!!!!!!!!!! !x
 • Corespondent CE : Conferinta de presa a avut locx

Fetele care au adus bucurie in Romania! + Nechita care a revenit dupa accidentarea lui Varzaru.

Leave a Reply