Danemarca – Romania, meciul pentru medaliile de bronz!

Galca ultima partida pentru Romania - poate fi inca o data punctul forte!

REVANSA!? Azi – ora 15,30 -IN DIRECT pe TVR 2 si LIVE TEXT pe eurohandbal.ro

(Toate detaliile cu doua ore inainte de meci, dar si conferinta de presa cu declaratiile de dupa partida + foto, doar impreuna cu Corespondentul nostru la Herning – LIVE TEXT pe CHAT!)

Doua nationale zdruncinate moral dupa semifinalele de ieri, joaca azi pentru medaliile de bronz care le poate aduce calificarea directa la CM de anul viitor!

Incercam sa ne luam revansa asupra danezilor, dupa infrangerea din grupe insa va fi foarte greu. Scandinavele vor fi sustinute din nou frenetic de proprii spectatori, chiar si de ziaristii nordici prezenti in spatele portilor la aceasta partida! Corespondentul nostru ne informeaza ca in timpul partidelor Romaniei la acest european – daca va vine sa credeti sau nu, ziaristii danezi au fluierat si chiar apostrofat nationala noastra chiar de langa teren! Moralitate, corectitudine, buna crestere sau ura! Numai Dumnezeu stie!

Tocmai de aceea nationala noastra, care a luptat cu toate problemele la acest campionat, pe care le-a intalnit in cale, ar trebui sa se mai concentreze inca o data pentru a avea un an mai linistit din punct de vedere al numarului de meciuri. Pentru Romania, pentru suporterii extraordinari, prezenti ieri la sala si veniti cu atatea eforturi, dintr-o Romania cu atatea probleme. Pentru ele si generatia lor care probabil va fi incet schimbata – tot la fel de probabil si cu un nou antrenor. Galca deja si-a anuntat retragerea, Varzaru cu Amariei nu mai sunt la prima tinerete, Paula va lipsii o lunga perioada, etc.

Lasand la o parte neimplinirile de la acest european si jocul slab al extremelor noastre, dar si intregii parti dreapta a atacului, Romania trebuie sa duca inca o lupta sportiva, pentru spectacol, pentru JOACA HANDBAL! Acesta va fi astazi, cel mai important lucru. Pentru ca pentru suporteri, emotiile sunt puternice, inima lor bate intotdeauna tare cand tricolorele joaca…cu atat mai mult intr-o finala pentru bronz (cu iluzii aurii ramase de ieri).

Ramaneti aproape de cea mai buna nationala din Romania si de spectacolul sportului de echipa nr.1. ! si Strigati pe CHAT – HAI ROMANIA!!!

img_9834

Leave a Reply