PARTIDA SEZONULUI PENTRU HCM CONSTANTA!

INFORMATII INAINTE DE PRIMA MANSA A SUPERMECIULUI DE LA BUZAU:

HCM CONSTANTAMKB Veszprém KC,

28.03. ora 16,15 DIRECT pe PRO TV

Corespondentul nostru Oana S.Ilona, va tine la curent cu date despre supermeciul echipei noastre campioane, in optimile Ligii campionilor. Aveti aici, informatii si declaratia antrenorului principal al maghiarilor MOCSAI  LAJOS.

Inainte de meciul cu Constanta, in campionatul Ungariei, Veszprem a invins clar , cu un avantaj de 8 goluri, eterna rivala din Szeged, clasata pe locul II (34-26). Inainte de inceperea meciului, au fost momente deosebite. Toti jucatorii si oficialii au mers la statuia lui Marian Cozma si l-au omagiat.

In  ceea ce priveste confruntarea dintre Constanta si Veszprem, iata ce a spus antrenorul principal al lui Veszprem, MOCSAI  LAJOS:

Cred ca avem adversari foarte incomozi. M-as fi bucurat mai mult daca, in loc de Constanta era Copenhaga, dar, la acest nivel, nu te poti astepta la adversari slab pregatiti. Echipa din Constanta a surprins de multe ori prin jocul lor. Speram, ca pana la primul meci sa isi revina accidentatii. Ma astept la confruntari ”dure” intre cele 2 echipe.

corespondent: Oana S. Ilona
sursa: www.veszpremkfc.hu

Leave a Reply