Romania – Polonia e in transmisie LIVE VIDEO de la Scandinavian Open (Norvegia) doar pe eurohandbal.ro!

hakaj_besard-intre-simicu-si-rambaUpdate 2: Romania – Polonia 22-24 scor final. Romania termina pe locul 4 turneul scandinav cu 1 victorie si 2 infrangeri, golaveraj 80 – 86. Norvegia a castigat turneul de la Larvik dupa victoria 23-21 cu Suedia.

Update: Romania – Suedia 29-35 scor final. Azi de la ora 19,30 intalnim in ultima partida a turneului Polonia, direct pe site-ul nostru puteti urmarii jocul!

Scandinavian Open – LIVE VIDEO! Norvegia – Polonia (miercuri ora 21,15) si Romania – Polonia respectiv Norvegia – Suedia (joi ora 19,30 si 21,15) doar aici pe eurohandbal.ro! (more…)

MECI SUPERB LA CE JUNIOARE: SUEDIA – ROMANIA 24-24 (14-11)!

Romania U17 lupta pana la capat, la CE junioare din Cehia!

UPDATE 2: Danemarca – Suedia 31:24 (15:8), astfel ca tricolorele vor juca pentru locurile 5-8 la acest CE.Pentru o calificate direct, la CM U18 de anul viitor, din Muntenegru, Romania trebuie sa castige partida urmatoare. Vom infrunta Franta – vineri de la ora 14, pentru locurile de clasament.

UPDATE: ROMANIA – RUSIA 26-32 FINAL! In functie de rezultatul partidei SWE-DAN, Romania va juca pt locurile 5-6 sau 7-8 la acest European!

DE LA ORA 18,00 SE JOACA ROMANIA – RUSIA! ULTIMA SANSA PENTRU CAREUL DE ASI ESTE LIVE VIDEOCLICK AICI!

COMENTATI PARTIDA CU NOI – PE CHAT-UL WWW.EUROHANDBAL.RO!

Aveam nevoie de un succes! Iar tricolorele au luptat din nou, pana in ultima secunda, pentru o victorie, care sa le apropie de semifinalele Campionatului European – Cehia 2011! Am obtinut in final un egal, care nu ne da afara din lupta pentru medalii insa ne scad sansele pentru acest deziderat! Insa este o bucurie sa vezi niste fetite, jucand un handbal spectaculos, in viteza si cu realizari tehnice si tactice deosebite! Unul pentru care da sperante pentru viitor! Declaratie Popa Sevistean si sansele de a ajunge in careul de asi – Vedeti mai jos!

In fata echipei noastre s-a aflat din nou, o echipa nordica, bine pusa la punct in aparare, in primele 30 minute. Insa meciul a fost unul de inalt nivel tactic, schemele de atac fiind dejucate de doua defensive cu lectiile invatate. In partea secunda, conditia fizica a jucatoarelor noastre si-a spus cuvantul. Incet am revenit in joc printr-un atac mai incisiv, condus in special de Perianu si Pricopi, dar si datorita unei apari mult mai bune fata de cea a suedezelor. Au fost realizari tehnice deosebite, cu goluri superbe realizate de ambele formatii, dar si ratari incredibile – specifice varstei (17 ani si mai tinere), insa un joc vizibil – in viteza mare, la standarde inalte, spre deliciul unui public destul de mic (250 spect).

Finalul a fost din nou de infarct! Cel putin pentru parintii fetelor noastre, iubitorii de handbal putand vedea LIVE STREAM, toate partidele de la acest CE, prin intermediul colaboratorului EHF –TVCOM.CZ. Dupa o lunga urmarire a adversarei, Romania preia conducerea in min.52 cu 23-22, (more…)

FRANTA E PRIMA FINALISTA LA CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL!

Franta - experti la handbal! FRA - SUE 29-26

FINALA CM SUEDIA: FRANTA – DANEMARCA (dum, ora 18,00). Finala mica Spania – Suedia (dum ora 15,30)

UPDATE: SPANIA – DANEMARCA 24-28 (12-12) in a doua semifinala!

FRANTA ISI APARA TITLUL MONDIAL, DUPA CE A TRECUT IN PRIMA SEMIFINALA DE ECHIPA GAZDA – SUEDIA, CU 29-26!

Reprezentativa cocosului galic este in a patra finala consecutiva de turneu final, dupa ce au aratat  un spectacol senzational in prima semifinala, in special prin pivotul B.Gille si fantasticul T. Omeyer intre buturi, in fata celor peste 15.000 de spectatori suedezi, care au creat o atmosfera incendiara la Malmo Arena si au sperat pana in ultima clipa ca tanara lor formatie poate provoca surpriza!

B.Gille a fost insa peste tot pe teren – in aparare a fost excelent, iar in atac principalul marcator si secondat de Omeyer care a aparat din pozitii clare de gol, Franta a aratat ca este in continuare poate cea mai mare forta din handbalul actual – Experti in handbal, asa cum au fost denumiti de celebra Adidas, in reclama facuta inaintea startului mondialelor! Suedia s-a apropiat amenintator la 25-23 cu 3 minute inainte de final, dupa o partida pe care francezii au condus-o de la un capat la altul, insa nu au avut forta sa intoarca rezultatul nici in superioritate numerica. (more…)

Semifinalele Mondialelor din Suedia se stabilesc azi, in ultimele partide din Main Round!

Franta are posibilitatea sa isi aleaga adversarul din semifinalele Mondialului Suedez!

UPDATE: FRANTA-Islanda 34-28 si DANEMARCA – Suedia 27-24. Rezulta Semifinalele CM: FRANTA – SUEDIA (Malmo -28.01, ora 19,00) si DANEMARCA – SPANIA (Kristianstad -28.01, ora 21,30)

FRANTA SI SPANIA (GR.I), DANEMARCA SI SUEDIA (GR.II), SUNT CALIFICATE IN SEMIFINALELE MONDIALELOR. IN ACESTA SEARA INSA, SE STABILESTE EXACT SI CINE CU CINE VA JUCA, IN PENULTIMA FAZA A SPECTACOLULUI DIN SCANDINAVIA!

Se fac calcule de catre toate aceste formatii cu privire la adversarul din penultima etapa a turneului final! Cine cu cine vrea sa joace…?

Franta este avantajata datorita programului (meciul ei cu Islanda din gr. I, incepe la 21,45) si are posibilitatea sa isi aleaga adversarul din semifinale, in functie de rezultatul partidei dintre Danemarca si Suedia, care incepe la ora 21,15 si care va stabili cine castiga gr.II.

Spania joaca cu Ungaria (ora 19,30) si este clasata in acest moment pe locul 2 in gr.I, iar in acest fel pare a nu avea nici o posibilitate de a-si alege singura adversara din semifinale – deoarece joaca inaintea Frantei dar si a duelului scandinav din gr.II. In schimb Ungaria, (more…)

Pin It on Pinterest