ETO Gyor – Oltchim 24-25 (10-14)! Plang! Sunt lacrimi pentru performanta…

Jakob Vestergaard in actiune - incearca sa transmita cat mai bine indicatiile!

Jakob Vestergaard in actiune – incearca sa transmita cat mai bine indicatiile!

LACRIMI DE DURERE! OLTCHIM ESTE CEA MAI BUNA ECHIPA DIN ROMANIA! NOROCUL NE-A LIPSIT, SAU POATE CA, NIMIC NU E INTAMPLATOR?! VOM FII MAI PUTERNICI SAU VOM AVEA UN VIITOR SUMBRU? SUNT ATAT DE MULTE CUVINTE CE POT FII SPUSE DUPA O ASTFEL DE INCLESTARE, INCAT POATE CA ISTORIA EI AR PUTEA FI SCHIMBATA…  

Pai da! Plang! Cand ma gandesc ca Manea a jucat aproape 120 minute si a gresit o minge in final, sleita de puteri dupa “bataia” cu cea mai buna jucatoare din lume pe acest post de pivot cum este Heidi Lokke! Plang cand ma gandesc ca Galca Ionela e la loc “caldut” in Franta in loc sa isi ajute colega si sa jucam o noua finala de Liga Campionilor! Dupa care putea pleca la orice echipa din lume! Plang cand stiu ca poate si ei ii pare rau acum, suspina in aceasta noapte in somn, cand scriu articolul, insa este ireversibil sa se intample acest lucru! Si aici este vorba de faptul ca noi romanii suntem asa cum suntem…

Plang cand stiu ca avem un strain care a inteles ca poate trai si intr-o alta lume! Pentru simplul motiv ca traieste pentru handbal! Acest mare antrenor Vestergaard (dublu castigator al Ligii Campionilor) ne-a invatat si ne putea invata inca multe in engleza, mai ales ca “adora” felul in care traim noi spectacolul sportiv din tribune, antagonic (more…)

Pivotul Oltchimului – supercampioana rusa Ekaterina Vetkova, in interviu pentru site-ul clubului valcean!

Ekaterina Vetkova - 01.08.1986 - Togliatti (RUS) - 182cm (foto csoltchim.com)

Am ales Oltchim deoarece este o formatie cu un nume mare, care in viziunea mea, are un viitor stralucit. Imi doresc sa castig Liga Campionilor cu Oltchim!

Oltchim poate spune ca are 3 pivoti fantastici! Formatia lui Radu Voina poate pune acum in practica  si jocul cu 2 pivoti, dupa venirea unei alte handbaliste de clasa mondiala, cum este rusoaica. Nascuta in provincia Samara la Togliatti, pe data de 1 august 1986, Ekaterina a studiat inca din prima clasa, la o scoala cu profil sportiv, in orasul natal.

Conform declaraţiilor antrenorului României şi a clubului din Vâlcea – Radu Voina, din 2009, facute pentru eurohandbal.ro, dupa castigarea Cupei Mondiale din DAN, aveam cei mai buni pivoţi din lume – la ora aceea!

Odata cu inaintarea in varsta, ea a fost legitimata la echipa mica a celebrei grupari Lada, unde si-a facut junioratul, sub comanda tehnicianului Simanovici Constantin. La varsta de 16 ani a castigat prima sa medalie de aur ca junioara cu Lada 2 Togliatti si a fost convocata in premiera la echipa nationala de tineret a Rusiei. Un an mai tarziu a fost promovata la prima echipa, unde a si debutat in Superliga Rusiei. Fiind o persoana modesta si muncitoare, ea si-a continuat cariera la Lada Togliatti pana in sezonul 2007/2008 unde s-a transferat la Zvezda Zvenigorod, an in care bucuria sa fost una nemarginita, (more…)

MULTUMIM IONELA GALCA STANCA!

IONELA GALCA STANCA S-A RETRAS DE LA NATIONALA CU BRONZUL EUROPEAN LA GAT! DUPA VALI COZMA, AM PUTUT URMARII UN SPECTACOL SPORTIV DE INALTA TINUTA, OFERIT DE UNUL DINTRE CEI MAI BUNI PVOTI DIN LUME! O MAI PUTEM URMARII LA OLTCHIM – IN ACEST SEZON DE LIGA CAMPIONILOR! MULTMIM IONELA, SUCCES MAI DEPARTE OANA!

Cu ocazia implinirii a doi ani de la infiintare, eurohandbal ii dedica aceasta zi Ionelei Galca Stanca – ce a fost la ultima prezenta sub tricolor, si a reusit un turneu final european fantastic, fiind a doua jucatoare in clasamentul eficacitatii, cu 28 goluri din 34 de aruncari (82%), cea mai buna din tabara Romaniei la acest capitol, punand decisiv umarul prin performanta ei la obtinerea unei medalii in Danemarca.

Ionela Gâlcă Stanca şi Oana Manea – COMPONENTELE UNEI NAŢIONALE DE SUCCES PROMOVEAZĂ HANDBALUL! (more…)

OLTCHIM RM. VALCEA merge mai departe in Liga Campionilor!!

OltchimOLTCHIM RM VALCEA – Itxako Estella 27-26 (15-14)

Au luptat pana in ultima secunda spaniolelele, asa cum spunea Radu Voina, inainte de joc , dar la sfarsitul jocului in Sala Traian s-a auzit “Cinste lor! Cinste lor!”. Oltchim merge mai departe in Liga Campionilor indiferent de rezultatul ultimei etape din Grupa C. Patricia Vizitiu 6g, a fost impreuna cu Paula Ungureanu, principalele artizane ale victoriei. Oltchim trece cu bine peste un moment psihologic important!  (more…)

JOACĂ HANDBAL!” cu cei mai buni pivoţi din lume,

Ionela Gâlcă Stanca şi Oana Manea
COMPONENTELE UNEI NAŢIONALE DE SUCCES PROMOVEAZĂ HANDBALUL

ionela-galca

Ionela Galca

Conform declaraţiilor antrenorului naţionalei României şi a clubului Oltchim Rm. Vâlcea, avem cei mai buni pivoţidin lume la ora actuală.
Născută la Constanţa în 09.01.1981, Ionela Gâlcă Stanca 1,76 m, 72 kg, a fost declarată cel mai bun pivot din lume la CM din 2005, îi place în timpul foarte puţin liber pe care îl are să iasă la un film cu şoţul ei în Bucureşti. A fost inclusă săptămâna trecută în echipa Cupei Mondiale din Danemarca şi a declarat că premiul îl merită cu prisosinţă şi colega ei de club şi echipă naţională care joacă pe acelaşi post, Oana Manea. Ar fi împărţit premiul constând într-o boxă, primit de la organizatori, dar nu are cum.

(more…)

Pin It on Pinterest