Campionatul Mondial de Handbal feminin Germania 2017 – LIVE Exclusiv pe www.eurohandbal.ro

Valea Jiului #împreună
* pentru România, al 8-lea jucător la CM Ger 17!

#împreună * pentru România, al 8-lea jucător la Campionatul Mondial Germania 2017! Spectacol, suspans, aventură, emoție LIVE Exclusiv de la turneul final prin www.eurohandbal.ro până la Finala celei de-a 23-a ediții!

Handbalul Scoate geto-dacul din noi

#ÎMPREUNĂ

Suporterul nr.1, Sportul nr.1, Selecționata României nr.1

România este singura țară din lume prezentă la toate edițiile desfășurate de Campionat Mondial!

Pachete de publicitate la Campionatul Mondial de Handbal Feminin Germania 2017

Cristina Neagu la 7m, in Finala LC 09/10 cu Viborg, isi doreste o noua Finala: la CM Ger 17 – Foto colectie eurohandbal.ro

Vă adresăm invitația www.eurohandbal.ro prin SC Euro Edyanis SRL Petroșani și clubul de handbal ACS HC Știința ”U” Petroșani de a fi partenerul nostru prin reclamă și publicitate la 23rd IHF Women’s Handball World Championship:

INTRO România la CM Ger 17 (bronz la ultima ediție)

https://www.youtube.com/watch?v=t94D6l_a7Mo

Handbalul Scoate geto-dacul din noi

#ÎMPREUNĂ

Să fim suporterul nr.1, Pentru sportul nr.1, În echipa României nr.1

Audiență TOTALĂ

(peste 5 milioane de români vor urmării selecționata noastră din sferturile de finală acolo unde avem peste 75% șanse să ajungem) (more…)

România – Belarus sau Viitorul handbalului masculin vs Prezentul de succes al Belarus

VALEA JIULUI ÎMPREUNĂ a participat ieri pentru prima dată după concert alături handbalul românesc la o partidă ce avea șansa să devină una istorică! @Handbal Împreună / Valea Jiului Împreună

România handbal masculin/ strategia de dezvoltare selecționer Xavier Pascual (antrenorul lui FC Barcelona)

Partida a început brusc și nemilos 0-4, suporterii Universității Craiova au pus umărul la o revenire la 2 g însă doar atât a fost prea puțin…
Pe teren însa Xavier Pascual își vede în continuare de strategia lui după doar un an de muncă și numai 5 meciuri oficiale și vreo 4 amicale a dus tricolorii aproape de o calificare la Campionatul European după 22 ani. Nu e deloc puțin dacă NU uităm că eram prin lumea a 4-a a handbalului masculin. 6 turnee finale consecutive a bifat naționala masculină a Belarusului, trei Mondiale și trei Europene. (more…)

Se infiinteaza Divizia B la handbal incepand cu 2012-13!

"JOACA HANDBAL!" - cu Divizia B de la anul!

Începand cu sezonul 2012-2013, Federaţia Română de Handbal înfiinţează Campionatul Diviziei B (a treia divizie a tarii). Faza preliminară se va desfăşura sub forma a opt serii, câte o serie în fiecare Euroregiune, urmând ca la Turneul Final să participe cele opt câştigătoare ale seriilor.

Sistemul competiţional pentru faza preliminară va fi stability de fiecare Asociaţie Judeţeană de Handbal în parte. Dacă într-un judeţ sunt mai multe echipe care doresc să participe, acestea se pot înscrie direct în faza preliminară sau pot organiza în prealabil un Campionat judeţean.

În Divizia B vor avea drept de participare echipe de juniori sau seniori aparţinând asociaţiilor sau cluburilor sportive afiliate federaţiei sau asociaţiilor judeţene şi trebuie să se înscrie minimul o echipă (more…)

Pin It on Pinterest