SEMIFINALELE Campionatului Mondial de Handbal LIVE de la Hamburg pe www.eurohandbal.ro, pe pagina de facebook și pe CHAT!

5 ORE DE SUPER SPECTACOL/ EMOȚIE/ VIS: NORVEGIA – OLANDA (ora 18,30) și SUEDIA – FRANȚA (ora 21,45) vineri seara direct de la HAMBURG

VALEA JIULUI în PREMIERĂ exclusivă va transmite LIVE prin eurohandbal.ro pagina oficială și de facebook/ LIVE pe CHAT -ul eurohandbal, pe parcursul acestui week-end, regalul handbalistic ce reiese din lupta pentru supremație MONDIALĂ pe care NOR vs OLA / FRA vs SWE o vor pornii vineri de la ora 18,30 si 21,45 la Semifinalele Campionatului Mondial Handbal Feminin Germania 2017.
Cine va fi cea mai bună formație din lume? vom afla ÎMPREUNĂ în acest week -end LIVE de la HAMBURG – port la marea Nordului care este conectat la acest eveniment foarte bine și în care se anunță o mare prezență de suporteri nordici și olandezi la Arena localității de peste 12000 locuri.

NORVEGIA – OLANDA și SUEDIA – FRANȚA, SEMIFINALELE Campionatului Mondial de Handbal LIVE de la Hamburg pe www.eurohandbal.ro, pe pagina de facebook și pe CHAT! Din inima Daciei – Hunedoara, Valea Jiului transmite pentru România detaliile cele mai importante de la regalul handbalistic de final de an!

#DiscoverJiuValley ÎMPREUNĂ pentru Valea Jiului la Campionatul Mondial de Handbal Germania 2017
#DiscoverHunedoaraCounty
*EuropeanBirthPlace
#DiscoverDaciansHistory
*OldestPeopleInEurope
#ÎMPREUNĂ alături de România și incredibilele femei geto-dace Cristina Neagu & Co la Campionatul Mondial de Handbal Germania 01-17.dec.17, LIVE Exclusiv pentru Valea Jiului și HD/ România online web prin portalul www.eurohandbal.ro
#CampionatulMondialHandbalFemininGermania2017

 

🎙 All four teams finally arrived in Hamburg. Now it's time for the official press conference before the two semi-finals-clashes tomorrow. We start with Olivier Krumbholz 🇫🇷 and Henrik Signell 🇸🇪, followed by Helle Thomsen 🇳🇱 and Thorir Hergeirsson 🇳🇴#SWEFRA #simplywunderbar #Germany2017 | Het Nederlands Dames Handbalteam | Håndballjentene | Equipes de France de Handball | Handbollslandslaget

Posted by Simplywunderbar - Handball-WM der Frauen 2017 on 14 Decembrie 2017

AUDIO Exclusiv Radu Voina – Prefațăm Campionatul Mondial Handbal Germania 2017

RADO VOINA TRANSMITE DIN EXPERIENȚA CAMPIONULUI MONDIAL ȘI DIN POSTURA FOSTULUI SELECȚIONER INFO DESPRE CEEA CE ÎNSEAMNĂ PREGĂTIREA ȘI PARTICIPAREA ROMÂNIEI LA UN CAMPIONAT MONDIAL!

Interviu exclusiv eurohandbal.ro în care fostul selecționer al României supune atenției mai multe probleme din dragoste pentru handbalul românesc! Despre performanțele handbalului și neimplicarea politică în susținerea acestui sport așa cum se cuvine, dar și elemente importante despre selecția și viitorul parcurs al tricolorelor la turneul final din Germania, despre felul în care Germania își promovează turismul cu acest campionat mondial și beneficiile organizării unei astfel de competiții, ascultați un material incendiar mai jos:

RADU VOINA - Campion Mondial & ex. selecționer ROU, INTRO CM GER 17

AUDIO Exclusiv – Interviu cu Președintele Alexandru Dedu în perspectiva Mondialelor din Germania

Vineri 03.11.17 la ora 15.00 l-am găsit pe Președintele FRH într-un morman de hârtii, cu o mână pe telefon și cu nelipsitul Lup dacic (steagul handbalului) lângă dânsul pe toate materialele de promo, reclamă și publicitate!! 

Despre șansele tricolorelor și focusul și responsabilitățile conducerii handbalului, despre generația nouă din națională, dar și despre îndemnul FRH către suporteri la Campionatul mondial în exclusivitate – mai jos: (more…)

Campionatul Mondial de Handbal feminin Germania 2017 – LIVE Exclusiv pe www.eurohandbal.ro

Valea Jiului #împreună
* pentru România, al 8-lea jucător la CM Ger 17!

#împreună * pentru România, al 8-lea jucător la Campionatul Mondial Germania 2017! Spectacol, suspans, aventură, emoție LIVE Exclusiv de la turneul final prin www.eurohandbal.ro până la Finala celei de-a 23-a ediții!

Handbalul Scoate geto-dacul din noi

#ÎMPREUNĂ

Suporterul nr.1, Sportul nr.1, Selecționata României nr.1

România este singura țară din lume prezentă la toate edițiile desfășurate de Campionat Mondial!

Pachete de publicitate la Campionatul Mondial de Handbal Feminin Germania 2017

Cristina Neagu la 7m, in Finala LC 09/10 cu Viborg, isi doreste o noua Finala: la CM Ger 17 – Foto colectie eurohandbal.ro

Vă adresăm invitația www.eurohandbal.ro prin SC Euro Edyanis SRL Petroșani și clubul de handbal ACS HC Știința ”U” Petroșani de a fi partenerul nostru prin reclamă și publicitate la 23rd IHF Women’s Handball World Championship:

INTRO România la CM Ger 17 (bronz la ultima ediție)

https://www.youtube.com/watch?v=t94D6l_a7Mo

Handbalul Scoate geto-dacul din noi

#ÎMPREUNĂ

Să fim suporterul nr.1, Pentru sportul nr.1, În echipa României nr.1

Audiență TOTALĂ

(peste 5 milioane de români vor urmării selecționata noastră din sferturile de finală acolo unde avem peste 75% șanse să ajungem) (more…)

Pin It on Pinterest