Locatia 2

www.eurohandbal.ro

Vă invită să alegeţi aceasta minunata locaţie de cantonament, cu o amplasare privilegiată, ţinând cont de apele termale de aici care au vindecat multiple afecţiuni încă din antichitate. Fiind clasificat la 4 stele, acest hotel resort & spa asigură tot confortul necesar pentru odihnă, recuperare şi acumulări fizice pentru sportivii de performanţă.

Servicii si facilitati:

Camere confortabile, cu o suprafaţă medie de 23 metri pătraţi, care oferă o vedere panoramică a staţiunii.
Room Service 24 de ore
Camera de valori la recepţie
Cabină de duş în fiecare cameră – în apartament cabina este dotată cu panou de hidromasaj. Apartamentul pentru persoanele cu dizabilităţi are în dotare cadă.
Centru de Wellnes & Spa
Piscina termală acoperită
Piscina de agrement acoperită
Parcare cu plată, aproximativ 26 de locuri
2 lifturi pentru clienţi
Detectoare de fum şi sistem de prevenire a incendiilor în toate zonele publice şi în camere
Serviciu de lustruit pantofii pe fiecare etaj
Acces la internet de mare viteză în toate camerele şi sălile de conferinţă
Serviciu de spălătorie
Centru de Conferinţă cu o capacitate maximă de 150 de locuri.
Halate de baie în toate camerele
– Telefon cu linie internaţională

1. Sala conferinte

Trei săli de conferinţă: Burebista (capacitate maximă: 25 de locuri), Traian (capacitate maximă: 50 de locuri), Decebal (capacitate maximă: 100 de locuri), pot găzdui de la întâlniri mici, până la întâlniri la scară mare.Toate sălile sunt dotate cu: videoproiector, retroproiector, ecran de proiecţie, flipchart, sistem propriu de sonorizare, laptop, aer condiţionat.

2. Sala de fitness

In interiorul hotelului este prevăzută o sală de fitness dotată cu echipamente de ultimă ora pentru sportivii aflaţi în pregătire, iar personalul calificat vă va îndruma în modul de realizare a exerciţiilor.

3. Centru Wellness

Partea de Wellness a locaţiei, este un izvor de vitalitate şi defineşte un nou stil de viaţă. Relaxare, încărcare deplină cu energie şi răsfăţ pentru corp şi suflet, sunt pentru sportivi cele mai importante lucruri. Alegând aceasta locaţie veţi avea parte de toate acestea. Compus din solar, coafor, masaj de relaxare, aroma-terapie, piscină de agrement cu hidromasaj, saună şi Oxygen-bar, Centrul de Wellness al acestui Hotel Resort & SPA**** este dedicat celor pentru care sănătatea trupului şi a sufletului contează. Aparatura de ultimă generaţie, serviciul impecabil al personalului calificat, atent selectat, face din acest hotel, locul renaşterii trupului tău.

Accesul este gratuit şi nelimitat la piscine, saune si fitness pentru cei ce aleg un sejur aici!

4. Centru SPA

Centrul oferă facilităţi diverse: împachetări cu parafină, piscine cu apă mineral termală, înot terapeutic, masaj medical sau reflex, kinetoterapie, hidroterapie, cabinet inhalaţii – individuale şi de grup – electroterapie – terapie de înaltă frecvenţă, magnetoterapie, laser terapeutic, ultrasunete, EKG, spirometrie, bilanţ articular şi muscular.
Indicaţii terapeutice: Afecţiuni reumatismale, degenerative inflamatorii, abarticulare, post traumatice, ginecologice; afecţiuni ale sistemului nervos periferic, boli dermatologice, nevroze astenice, boli profesionale, afecţiuni ale aparatului renal, afecţiuni asociate endocrine, boli de nutriţie, afecţiuni metabolice.

5. Restaurant

Locaţia dispune de un restaurant elegant şi rafinat, cu o capacitate de 200 de locuri, amenajat în nota distincţiei şi a bunului gust. Acesta vă oferă într-o ambianţă selectă o gamă diversă de preparate din bucătăria tradiţională românească şi internaţională pregătite pentru dumneavoastră de maeştrii în arta culinară.

6. Cazare

Locaţia propusa de noi pentru un cantonament reuşit, vă întâmpină cu amabilitatea personalului, eleganţa atent studiată a interioarelor, cu mobilierul comod, în culori calde. La dispoziţia dumneavoastră sunt puse un număr 144 camere şi apartamente:

  • 44 camere cu pat matrimonial
  • 93 camere cu pat dublu
  • 6 apartamente
  • 1 apartament pentru persoane cu disabilităţi

Pentru cei ce aleg locaţia noastră tarifele includ : mic dejun si accesul nelimitat la piscine, saune si fitness

VĂ AŞTEPTĂM SĂ VĂ CONVINGEŢI SINGURI DE PROFESIONALISMUL ŞI DEDICAŢIA CU CARE
TRATĂM FIECARE EVENIMENT!

Pin It on Pinterest

Share This