Locatia 1

www.eurohandbal.ro

Va prezinta o extraordinara locatie de cantonament, situata la 1.170 m altitudine. Hotelul este amplasat intr-un peisaj de vis si va ofera conditii ideale pentru recreare, practicarea sporturilor de iarna sau acumulari fizice pentru sportivii aflati în pregatire. Acesta pune la dispozitia dumneavoastra, pentru o sedere cât mai confortabila, urmatoarele:

2 sali de conferinte: una cu o capacitate de 28 locuri si sala de consiliu cu 16 locuri.

Pentru conferinte hotelul dispune de un videoproiector, instalatie de sonorizare cu microfon fara fir.

Pentru a va face cat mai placut sejurul dvs., hotelul dispune de un modern teren de tenis/ fotbal/handbal cu gazon artificial fiind dotat si cu instalatie de nocturna.

In interiorul hotelului este prevazuta o masa de tenis fiind disponibila celor pasionati de acest sport indiferent de vremea de afara.

In interiorul bazei de relaxare puteti beneficia de sauna umeda (40-55 grade), sauna uscata (70-100 grade), jacuzzi (2 persoane), sala de relaxare (10 locuri), dusuri scotiene precum si de o sala de masaj. Pentru oaspetii nostri accesul la baza de relaxare este gratuit.

Doritorii de excursii au la dispozitie fie ATV-uri, fie snowmobile (când stratul de zapada este suficient de mare).

Locatia dispune de un restaurant cu o capacitate de 120 de locuri cu un meniu pentru cele mai rafinate gusturi. Maestrul bucatar cu studii gastronomice efectuate în strainatate având o practica de peste 25 de ani in domeniu fiind o garantie in plus pentru oaspeti, ca vor putea savura cele mai alese mâncaruri.

Obiectivul de 3 stele, are o capacitate de cazare de 72 locuri, punând la dispozitia turistilor 1 apartament (4 locuri), 16 camere cu pat matrimonial, 18 camere cu doua paturi, toate dotate cu telefon, televizor, minibar, cabina de dus sau cada, uscator de par. Dispune totodata si de o retea de acces la internet fara fir. Alte facilitati – trimiterea sau receptionarea de faxuri, e-mailuri, tiparirea documentelor alb negru sau color, xerox, fax pe telefonie mobila.

www.eurohandbal.ro pune la dispozitie pentru cantonamentele efectuate de dumneavoastra si sala de antrenamente, joc – la 15 minute de mers cu masina (aproximativ 7 km de locatie)

Pin It on Pinterest

Share This