Despre noi

JOACA HANDBAL! cu www.eurohandbal.ro

Am venit în sprijinul iubitorilor de handbal cu un nou format. Dorim să susţinem în continuare acest sport care „ne reprezintă” – aşa cum spunea selecţionerul Petru Ghervan pentru noi , aşa cum am făcut şi  până acum în cele 11 luni de la înfiinţare. Am încercat prin construirea acestui nou format, obligaţi de performanţele dumneavoastră – a celor care munciţi pentru handbal şi a celor care urmăresc acest joc cu pasiune, să fim mai aproape de ceea ce doriţi. Vom fi şi mai activi!

Vă mulţumim pentru sprijinul acordat in activitatea noastră.

Le mulţumim de asemenea vizitatorilor noştri care ne-au făcut să înţelegem că handbalul este foarte iubit în România.

Echipele (jucători, antrenori, sponsori) îşi pot promova eforturile şi performanţele intrând în CLUBUL EUROHANDBAL, alături de ceilalţi colaboratori ai noştri. – Pentru a intra în clubul nostru, vă rugăm să ne contactaţi la adresa: club@eurohandbal.ro

De acum, vizitatorii îşi pot exprima opinia liber, despre realizările handbalistice, direct pe pagina principală. Pentru că dumneavoastră sunteţi şi cei pentru care echipele depun eforturi în obţinerea performanţelor. Pentru că dumneavoastră sunteţi al 8-lea jucător al unei echipe de handbal de cele mai multe ori.

De aceea am pus la dispoziţia cititorilor până după Campionatul Mondial din China 2009, o fereastră CHAT pentru a încuraja echipa naţională feminină a României pe tot parcursul competiţiei, de la care aşteptăm şi suntem în măsură să credem că putem obţine o nouă performanţă notabila.

Au nevoie să ştie că îi îndrăgim şi de aceea vă invităm să fim alături de „ACESTE FETE CARE SUNT MULT PREA MODESTE PENTRU VALOAREA PE CARE O AU!” – aşa cum spunea antrenorul Radu Voina în exclusivitate pentru eurohandbal.ro. ÎNCURAJAŢI si SUSTINETI Handbalul Romanesc –  pe CHAT!

De asemenea, ştirile vor ajunge mai repede la cititori prin fereastra de „Ştiri de ultimă oră”.

Vă invităm să fiţi alături de noi în continuare pentru că vă susţinem activitatea necondiţionat.

Echipa Eurohandbal România – Administrator George Ciprian C.

Joaca handbal! cu sportul de echipă nr.1 din România.

WWW.EUROHANDBAL.RO

vă prezintă proiectul:
JOACA HANDBAL!

A) INTRODUCERE
Datorită faptului că handbalul este singurul sport de echipă care ne reprezintă cu succes, pe plan internaţional, atât la fete cât şi la băieţi, cu participări în fazele superioare ale Cupelor Europene, cu performanţe notabile la Campionate Mondiale şi Campionate Europene, deoarece eforturile materiale ale susţinătorilor acestui sport sunt din ce în ce mai mari, iar promovarea acestora la nivel naţional de către mass-media este foarte mică, precum şi datorită faptului că interesul oamenilor pentru acest sport cunoaşte o creştere evidentă de la an la an, iar nevoia de informaţie din acest sport nu este satisfăcută decât la nivel minimal, am pornit acest proiect îndrăzneţ care să aducă satisfacţii iubitorilor de handbal şi progres cluburilor, jucătorilor şi nu în ultimul rând al sponsorilor.
Vă invităm să parcurgeţi, în ceea ce urmează, o scurtă descriere a proiectului nostru.

B) SCOP
Diseminarea pe scară largă prin comunicare şi publicare naţională a rezultatelor handbalistice a organizării, conducerii şi coordonării cluburilor din România.

Ştim cu toţii că handbalul a fost, este şi va rămâne sportul de echipă nr.1 în România. Primul pas pe care societatea noastră îl face, prin realizarea acestui proiect, va fi să ofere iubitorilor acestui sport informaţia zilnică de care au nevoie.
CUM VOM FACE ASTA?
Prin realizarea acestui web (portal) vom oferi ZILNIC, vizitatorilor, cele mai bune informaţii despre:

 1. cluburi;
 2. jucători;
 3. oficiali;
 4. sponsori.

Şi când spunem „informaţie”, noi nu ne vom referi la promovarea intereselor meschine, declaraţii sau scandaluri între oficiali şi cluburi, noi vom promova doar interesul HANDBALULUI, imaginea jucătorilor, antrenorilor şi a sponsorilor, lucrurile bune care se fac în acest sport şi eforturile zilnice realizate de cei care fac ca handbalul să se menţină la un nivel ridicat. Vom aduce în faţa iubitorilor de handbal informaţii de la echipele de seniori, dar vom evidenţia în aceeaşi măsură greutăţile prin care trec cluburile din eşaloanele inferioare, sau realizările din sectorul juvenil, sector care are realizări bune în condiţii de existenţă precare.
Totodată, vom promova spectacolul sportiv oferit, de echipele de handbal de la noi, la meciurile de campionat, cupe sau alte competiţii, vom realiza interviuri cu jucătorii, oficialii şi sponsorii, înaintea şi la sfârşitul etapei, astfel încât vizitatorul site-ului nostru să fie cât mai satisfăcut, să rămână cu o impresie bună şi să revină în viitor de cât mai multe ori, menţinând interesul pentru acest sport ridicat.
SCOPUL nostru, prin punerea în practică a acestui proiect, este de a putea intra în legătură cu toate persoanele care au aceleaşi preocupări şi interese – HANDBALUL, şi de realizare a unui club din care să facă parte atât publicul cât şi jucătorii, antrenorii şi sponsorii.
În acest fel, HANDBALUL va fi mai puternic.

C) DESCRIERE
La realizarea portalului am ţinut cont atât de preocupările şi interesele cluburilor cât şi a publicului (client).
Conţinutul site-ului nostru va fi împărţit în categorii şi subcategorii care să răspundă cât mai bine cerinţelor şi aşteptărilor grupului ţintă.
În acest fel vom pune în funcţie acel proces de „Feed-back”, care este esenţial pentru handbalul de la noi şi de care ducea lipsă până acum. Cluburile cu tot ceea ce înseamnă ele – organizare, conducere, sponsori şi jucători, erau singure pe de o parte, şi publicul (clientul) singur de cealaltă parte, fără să interacţioneze între ele la un mod normal şi suficient.
Pentru buna funcţionare a acestui proces de „Feed-back”, web-ul nostru va oferi următoarele:

 1. prezentare echipe din liga naţională;
 2. ştiri, informaţii, interviuri cu şi despre jucători, cluburi, sponsori, conducători;
 3. rezultate, clasamente, golgheteri;
 4. avancronica fiecărei etape;
 5. cronici de la meciurile din etape;
 6. locaţii pentru cantonamente;
 7. vânzări echipament sportiv;
 8. forum pentru a-şi exprima vizitatorul opinia, liber;
 9. promovare, publicitate;
 10. surprize (atât pentru vizitator cât şi pentru cluburi).

Feed-back-ul vine atât în sprijinul publicului (client), care va fi mult mai satisfăcut cu informaţiile oferite şi va fi din ce în ce mai atras de lumea handbalului, cât şi în sprijinul sponsorilor din acest domeniu, care vor fi promovaţi la nivel naţional cu o cotă mult mai bună, nu ca până în anii trecuţi, când promovarea intereselor acestora era făcută doar la nivel local cu impact nesatisfăcător.

Vom încerca prin stil, conţinut, grafică şi prezentare, ca site-ul să fie cât mai practic şi atractiv. Meniul principal va furniza trimiteri rapide şi directe la secţiunile şi informaţiile din web.

D) CONCLUZII
Echipa firmei noastre, care cuprinde specialişti în domeniu, a găsit oportună realizarea şi implementarea acestui proiect care să vină în sprijinul handbalului, având la baza celor prezentate mai sus următoarele elemente esenţiale:

 1. asigurarea competitivităţii şi corelarea cu cerinţele, reglementările şi realizările handbalistice europene, sunt absolut necesare pentru progresul handbalului şi în România;
 2. din sezonul competiţional 2009-2010 se încearcă trecerea la profesionism şi în handbal;
 3. calificarea echipei naţionale de băieţi la CM Croaţia 2009;
 4. echipa naţională feminină are participări la CM şi CE din ultima perioadă cu rezultate de la bune spre foarte bune;
 5. promovarea handbalului în România este foarte mică în raport cu cererea.

Poate e prea mult spus dar societatea care a luat fiinţă având la bază acest proiect va încerca să se implice în tot ceea ce înseamnă „PREZENTARE, PROMOVARE, MARKETING, PUBLICITATE” pentru handbalul din România, va încerca să adune lumea handbalului pentru a-şi exprima opinia, pentru a colabora, pentru a progresa.
În urma celor prezentate, îi invităm pe toţi cei care susţin handbalul, să găsim idei comune de colaborare şi promovare.
Vă asigurăm de întreaga noastră susţinere în realizarea proiectelor sportive pe care vi le-aţi propus.

Vă invităm să nu rataţi ocazia de a face parte, încă de la început, din clubul pe care noi îl vom intitula: JOACA HANDBAL!

Pin It on Pinterest

Share This