VIDEO România – Spania 19-17 – Faza Campionatului Mondial: Crina Pintea!

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.89″ background_layout=”light”]

Este minutul 26 și 35 secunde al partidei Spania – România (minutul 42 secunda 08 in video-ul de mai jos). Cele 2 porți erau ferecate de Dumanska si Navaro, iar atacurile nu reușeau să străpungă așezarea echipelor la linia semicercului. Toată lumea căuta golul cu disperare! Antrenorul iberic al SPA a schimbat chiar și portarul cu jucător de camp numai să spargă gheața după mult timp în poarta României. Pena își ia inima în dinți și încearcă din elan imposibilul: să arunce peste Crina Pintea! Totul pare normal, însă ceea ce se petrece în handbalul zilei de azi, este de-a dreptul incredibil:

Pivotul României întinde brațele în aer la blocaj, Pena arunca cu toată forța și în doar 2 metrii distanță mingea se oprește efectiv în mâna lui Crina Pintea, lipindu-se de palma deschisă a jucătoarei noastre ca de un perete cu lipici, din cauza clisterului folosit de către handbaliști pentru aruncări mai puternice. Tricolora – desemnată de altfel cea mai bună jucătoare a României la această partidă, aruncă mingea din acest blocaj, de la linia de poartă a Rou în poarta Spa și înscrie un gol extraordinar, după aproximativ 9 minute de la ultimul scor. E GOLUL ȘI FAZA MONDIALULUI PÂNĂ ACUM: Este 9 la 6 pentru ROU!

România: Denisa Dedu, Yulyia Dumanska (11 mingi apărate) — Aneta Udriștioiu, Melinda Geiger, Eliza Buceschi (4 goluri), Cristina Neagu (8), Ana-Maria Popa, Valentina Ardean-Elisei (1), Cristina Florianu, Cristina Laslo, Ana Maria Berbece, Crina Pintea (4), Timea Tătar, Cynthia Tomescu, Mădălina Zamfirescu, Ana-Maria Dragut (2). Selecționer: Ambros Martin.

Toate partidele jucate de România la Campionatul Mondial de Handbal sunt LIVE TEXT pe CHAT-ul eurohandbal.ro legătură directă cu suporterii – al 8 lea jucător al României, LIVE VIDEO Conferințele de presă, VIDEO Declarații, Info în timp real pe CHAT.

[/et_pb_text][et_pb_video _builder_version=”3.0.89″ max_width=”60%” src=”https://www.youtube.com/watch?v=X_-h0bYr8zY&t=197s” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_video _builder_version=”3.0.89″ max_width=”60%” src=”https://www.youtube.com/watch?v=n6ic2uF5sHk&t=2s” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_video _builder_version=”3.0.89″ max_width=”60%” src=”https://www.youtube.com/watch?v=3Ziv65MQJS8″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_video _builder_version=”3.0.89″ max_width=”60%” src=”https://www.youtube.com/watch?v=hpM0gLdg8S0″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply