Eliza Buceschi (17 ani) - HCM BM, inca 6 goluri la Galati! (Total LNFH - 27g)

CLASAMENTELE PENTRU HANDBALUL ROMANESC SI IN ACEST SEZON, CELE MAI COMPLETE SI DETALIATE – DOAR PE EUROHANDBAL! REZULTATELE OFICIALE LE GASITI SI LA PROGRAM (selectand etapa dorita, apoi click pe SHOW!)

Energia face un joc foarte bun si mai castiga un joc in deplasare la o echipa buna pe propriul teren – CSM Satu Mare. Dinamo pierde la Timisoara derby-ul din subsol. Bacaul se apropie incet de zona cupelor si are acum cea mai buna aparare din Liga I (241 goluri primite), la perfecta egalitate cu Suceava. Buzaul castiga derby-ul privind evitarea retrogradarii. Galatiul castiga punctele cu baimarencele, iar Romanul scapa de zona joasa a clasamentului.

Site-ul nostru va pune la dispozitie si in startul acestui nou sezon, cele mai complete Clasamente pentru handbalul masculin si feminin, ale Ligilor I din Romaniaunice prin detalierea pe Acasa, Deplasare si General, dar si prin formatul prezentarii lor.  Ce au facut anul trecut si cum si-au impartit

echipele punctele?!… Pentru pariori, aveti ARHIVA Rezultatelor si Clasamentelor handbalistice, ale sezonului trecut (2009-2010), care este afisata pe site-ul nostru, deasemenea. Urmariti Programul Ligilor nationale, pe Etapa sau, pe Echipa – la meniul vertical din dreapta.

Astfel, puteti vedea cine joaca mai bine in meciurile de Acasa, sau din Deplasare, cine are un atac mai bun sau o aparare mai reusita – in cele doua variante, precum si sa faceti comparatii ale evolutiei echipelor, fata de sezonul competitional trecut! doar pe eurohandbal.ro

REZULTATELE OFICIALE LE GASITI SI LA PROGRAM! (selectand etapa dorita, apoi click pe SHOW)

Programul Ligilor nationale poate fi urmarit pe doua directii: pe Etape sau pe Echipe. Trebuie doar sa selectati din Meniul Program masculin/ feminin, numarul etapei dorite sau echipa la care doriti sa vedeti ordinea desfasurarii meciurilor, cu echipele adverse in campionat si apoi sa dati click pe SHOW.

REZULTATE COMPLETE MASCULIN etapa IX: Minaur Baia Mare – U Transilvania Cluj 23-29; U Poli.Timisoara – Dinamo Brasov 27-22; CSM Satu Mare – Energia Tg. Jiu 30-34; Stiinta Bacau – CSM Oradea 32-27; HC Odorhei – Univ. Suceava 28-24 (16-8); UCM Resita – Steaua 35-28. VEDETI CLASAMENTUL ACTUALIZAT – doar pe eurohandbal.ro

REZULTATE COMPLETE FEMININ etapa IX: HCM Buzau – Univ. Resita 27-25 (13-13); HCM Roman – SCM Craiova 29-24; Otelul Galati – HCM Baia Mare 25-20 (13-9); VEDETI CLASAMENTUL ACTUALIZAT doar pe eurohandbal.ro!